Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A brit Project Kahn újabb bőrt húzott le az általa különösképpen kedvelt luxusterepjáróról, a Range Rover Sport-ról. A legújabb kusztomizált verzió a Vesuvius Edition Sport 300 nevet viseli, a kulcsszó ezúttal pedig a narancssárga.

Külsőleg első légterelő toldat, új hűtőrács, Kahn RS22” fekete felni ganitúra, valamint a sport kipufogórendszer négy végződése jelenti az extrákat, az összképet pedig a tető és a motorháztető komplett fényezése, valamint a küszöbök, toldatok és a felnik hasonló designban készült csíkozása dobja fel. Az árnyalat a matt „Vesuvius” narancs, mely elnevezés szerintünk a Nápoly mellett található Vezúv kürtőjének rozsdavörös árnyalatára utalhat.

A vulkáni színkombó az utastérben bőrözés, valamint varrások formájában folytatódik, beleértve az üléseket, kormányt és az ajtópaneleket is. Végül, de nem utolsósorban, mutatós alupedálok is beszerelésre kerültek, a limitált kiadású Vesuvius Edition Sport 300-ast pedig 69,875 angol font (21.8 millió HUF) fejében vesztegetik majd.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!