Megremeg a föld szeptember 10-én Kiskunlacházi repülőtér betonján, ahol az MNASZ Országos Bajnokság és a Street Kupa illetve a MAMS Országos Bajnokság utolsó fordulója is megrendezésre kerül. A nyári szünet után visszatér a gyorsulás a Kiskunlacházi repülőtér kifutójára, rengeteg érdekes programmal várjuk a kedves látogatókat.

Többek között ezen a napon a gyorsulás mellet Drift, Séta repülés, Országos ALFA ROMEO találkozó, Ariel Atom vezetés, és a Bilstein lengéscsillapító támogatásával Pompom lányok táncos show műsora is látható lesz óránként. A helyszínen a Bárdi Autó segítségével a Castrol és a Bilstein szakemberei vetélkedőkkel, szaktanácsadással és értékes nyereményekkel várnak! Szeptember 10-én reggeltől - estig a teljes magyar élmezőny és több külföldi ország (Ausztria, Szlovákia, Románia, Szlovénia, Horvát, Lengyel stb.) képviselteti magát Magyarország egyik legjobb és legszínvonalasabb 402 méteres gyorsulási versenyén, ahol autók és motorok szállnak szembe az idővel és egymással a nézők kegyeiért.


Kiskunlacháza immár többszörösen kezelt ragasztózott pályáján látványos burnoutok, dobhártyaszaggató rajtok, és a gyönyörű lányok elengedhetetlen kellékei a Dragracing versenyeknek. Ezek mellett családi programokkal és jól felszerelt büfével várunk mindenkit szeptember 10.-én a Kiskunlacházi repülőtéren megrendezésre kerülő Bárdi Autó gyorsulási versenyen. Profi és Amatőr autós és motoros, versenyzők, EVO-k, Subaruk, Audik, Hondák, V8 szörnyek brutális erőgépek fognak gyorsulni.

Más nem is kell már, csak Te és a haverok, találkozzunk szeptember 10.-én!

Bárdi Autó Gyorsulási Verseny – 2011. szeptember 10. egész nap
reggeltől-estig Kiskunlacháza Repülőtér 47.191209, 19.062603 vagy
+47° 11' 28.35", +19° 3' 45.37"
Belépő: 2000 Ft/fő (10 év alatt ingyenes)
www.dragracing.hu