Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német TechArt nem csak az új, Porsche Cayenne-hez készült Kit I optikát mutatta be Frankfurtban, hanem egy igazi fenevadat, a Porsche 911 GT2 RS-en alapuló GTStreet RS-t is.

Az impozáns sportkupé összesen 720 lóerő felett uralkodik, melyhez 900 Nm nyomaték párosul, mindezzel pedig 3.3 másodperces 100 km/órás, és 9.5 másodperces 200 km/órás állórajtos 100-as sprint válik lehetővé. Csúcssebessége nem kevesebb, mint 352 km/óra, mindezt azonban csak a német autópályán ildomos kipróbálni.

A GTStreet RS masszív aerodinamikai szettet is kapott, mely újragondolt első és hátsó spoilerekből, diffúzorból, a hűtést elősegítő be-és kiömlőkből áll össze. Az elemek szinte kivétel nélkül karbonból készültek, a menetteljesítmény mellett pedig az autó megjelenését is sportosabbá teszik.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

További külcsín a TechArt kovácsolt, Formula Race garnitúrája, melyet elől 8.5x20, hátul 12x20-as méretben gyártanak a 911-eshez. Használhatóság terén fontos extra a cég saját „Noselift” (orremelő) rendszere, mely gombnyomásra másodpercenként 10 mm-t képes emelni az autó orrán.

Végezetül, az utasteret sem hanyagolták el. A komplett egyedi bőrözés, valamint varrás a megrendelő szájíze szerint történik, hasonlóan a különböző alumínium és karbon berakások, küszöblécek, valamint pedálok is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!