Alig három hét van hátra az idei Genfi Autószalonig, a Lumma pedig már közzé is tette standjának egyik fénypontja, a BMW 650i kabrió alapjára épülő CLR 600 GT előzetesét.

A német tuner a vezérlés módosításával csalt elő némi többlet-lóerőt az ikerturbós V8-as aggregátból, a gyári 408 lóerőt egészen 490-ig, a 600 Nm-es nyomatékot pedig 720 egységig húzták fel. A megfelelő hangzásvilágot mindehhez négykéményes, egyenként 90 mm átmérőjű csövekkel szerelt rozsdamentes kipufogórendszer biztosítja.

Felnik terén a Lumma GTB Monoblock garnitúrája került fel, 9x20 és 10.5x20 colos méretben, nagyteljesítményű, 255/35/20 és 285/30/20-as abroncsokkal szerelve. A futóművet 20 milliméterrel ültették meg, a stabilabb útfekvés, na és persze a sportosabb megjelenés érdekében.

Az optikát odakint első spoilerből, küszöbökből és diffúzorból álló légterelő szett, valamint sárgára fújt féknyergek képviselik a görgőkön kívül, bent pedig szintén komoly a választék. Egyedi designban varrt, minőségi alcantara és bőrborítások teszik exkluzívvá az utasteret, továbbá alumínium pedálok és küszöblécek, velúr szőnyegek, és karbon betétek jelentik az extrát.

Bővebben a Genfi Autószalonon, remélhetőleg már kabrió-időben!