A hazai autóipar remekei telőszeretettel átfaragó brit A. Kahn Design ismét egy echte angol vashoz nyúlt. Legújabb csomagjuk alapja a Rolls Royce Phantom kistestvére, a Ghost.

Az alaphelyzetben is tökéletes formákkal ellátott luxusszedánt, külsőleg nem is igen piszkálták, az extrát egy új, kifejezetten a márkához gyártott "Silver Mist" könnyűfém garnitúra formájában találjuk, 22 colos méretben.

Odabent már többféle átalakítás is várható, mindez azonban még meglepetés a hivatalos debütálásig. Annyit azért már elcsepegtettek, hogy a kárpitokat - az ügyfél kérésére - tetszőlegesen választható árnyalatra bőrözik át, továbbá a különálló hátsó üléseket is kényelmes, egybefüggő "kanapéra" cserélik - legalábbis a sajtóanyag szerint.

Mindezen túl, golyóálló üvegeket is kínálnak a típushoz, a Kahn biztonságtechnikai termékpalettájának részeként. Bár itthon nincs túl sok Rolls Royce, a Kahn felnik - és természetesen több más típushoz gyártott optikai csomag is már itthon is elérhető, a hazai importőrön keresztül.