Lefogadom nem találjátok ki milyen autót szemelt ki a Kahn Design tuningolás céljából. A feladvány igen nehéz ezért segítek: egy Range Rovert. Ahogy az elmúlt pár évben szinte már megszokhattuk.

Na de ne legyünk telhetetlenek, biztosan tudnak még újat mutatni. Először is végre nem katonai mintás vagy halottas kocsi színű volt az alap, hanem piros és habár a legtöbb luxus terepjáró nem mutat túl jól ebben a színben, a Red Ranger névre keresztelt példány mégis valahogy megfogja az ember tekintetét.

A tagadhatatlanul Kahnos külsőt szélesített kasztnival, az első szélesítésben elhelyezett LED lámpasorral, átdolgozott lökhárítókkal és karbon hűtőráccsal tették egyedivé. Azért elbeszélgetnék azzal, aki hátulra felcsavarozta a törölköző szárítót.

A kerékíveket 22 colos, meglehetősen szép Kahn RS600-as felnik töltik ki, melynek színét széles skálán lehet kiválasztani, a fékpofákat pedig pirosra fújták.

A belteret gyémánt varrásmintás bőr és karbon keveréke dobja fel, a mérőórák kereteit pedig Swarovski kristályokkal díszítették.

A Kahn csomagjai már akár itthon is elérhetők, a hazai importőrön keresztül.