Tuning World Bodensee - Európa legnagyobb tuning kiállítása évek óta kötelező program számunkra, idén pedig, három év után ismét saját standdal veszünk részt a rendezvényen!

Az idén 10. életévébe lépett Show, a már megszokott látnivalók és programok mellett rengeteg újdonságot ígér, melyekről több cikkben, folyamatosan fogunk beszámolni Nektek az oldalon. Az eddigiktől eltérően, most a teljes buli szünnapokra esik, tömegben így biztos nem lesz hiány.

A hazai tuning szcénát, valamint a Carstyling.hu összesen hét autóval képviseljük idekint: a Tuning Show-n épült Golf VI és Passat, Fetya teljesen átépült Seat Leonja, a Bara-féle Opel Combo, Corri VW Corradoja, Dózsa Feri Shelby Mustangja, valamint Forrai Zsolt Audi AS6-osa, Magyarországon egyedülálló Pioneer OBD audiorendszerrel.

A tegnapi nap jórészt utazással, majd a stand éjszakába nyúló megépítésével telt, galériánkban elsősorban erről találtok képeket. Ma pedig már percek kérdése, és belevetjük magunkat a rendezvény igen komoly forgatagába - eddig jóformán még körülnézni sem volt időnk, de már a bepakolás alatt nagyon sok új építést láttunk - lesz mit fotózni, az biztos!

Folytatásért tehát figyeljétek az CS-t, illetve facebook oldalunkat, aki pedig személyesen látogat ki, az A4-es csarnokban mindenképpen ugorjon be egy pacsira ;)

Folytatása következik!