Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Múlt hétvége szombat-vasárnapján végre megrendezésre került az első hagyományteremtő Carstyling.hu tuning autókiállítás Szegeden a Mars téri U - pavilonban. Számos Carstylingos és eddig még nem regisztrált (reméljük ezt pótolják mihamarabb) autót vártunk a rendezvényre. Sajnos akadtak olyanok, akik bizonyos technikai okok miatt nem tudtak eljönni - köztük a kiállításra várt 2 legszebb autó, az S&H Seat Leon és a fekete Steimetz Omega - de szerencsére végül minden hiányzó helyet sikerült betöltenünk, sőt kicsit még alul is becsültük a megjelenő autók számát.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A kiállításra már az első nap több, mint 50 kiállítandó autó jött el. A carstyling-ról Peti, Rau, Marespeti, DNS, Vinyó, OPTX, Sr-tuning, Gordon, Roli, Cacho, Rainman, a H&H Design, és a Devil–Tuning autói futottak be, rajtuk kívül pedig az ország szinte minden részéről érkeztek tuning autók, melyeket mindenki megcsodálhatott. A hódmezővásárhelyi Toyota szalon például külön erre a kiállításra tuningolt egy TS Toyota Corollát, ami igazán szépre és hangosra sikeredett, gratulálunk is hozzá. Jelen volt a Debreceni Devil-Tuning találkozó általunk legszebbnek ítélt autója, a flip-flop fényezésű Golf IV-es is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Szombat délután pedig megérkezett két igazán elképesztő csodagép, egy kétszínű sárgára festett Golf IV-es, és egy bordó Seat Ibiza melyek alatt hihetetlen pénzösszegbe kerülő felniket láthatott mindenki. Természetesen voltak szegedi kiállítók is szép számmal: SL 500-as Merci, VW Bogár, Stadi és AngelDevil Suzukija, Gizmo BMW-je, MasterTuningos autók, valamint nem utolsósorban a mi verdáink. A tuning autókon kívül a vendégek számos rallycross autót is megtekinthettek. Közülük is talán az egyik leglátványosabb és egyben leghangosabb a két VR6-os motorral szerelt szörnyeteg volt, amik hangját utcákkal arréb hallani lehetett.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Számos tuning cég is kiállította termékeit és autóit: az Autoneon Hungary kft, NitroSystem, Streetracing team,Tuner Shop, Devil-Tuning, az utolsó pillanatban bejelentkező O.CT Tuning, és a szegedi Master Tuning. Ezen kívűl még vendégül láthattuk a gyorsulási versenyeket szervező Street Legal Racing csapatát is, akik stílszerűen egy rajtlámpával és kapuval vonultak fel a rendezvényen. A kiállítást színvonalas programok is színesítették, gördeszkás, BMX-es, utcai táncos bemutatók valamint rendkívül látványos gumifüstölési produkció a BMW-s IMI Team jóvoltából, és bikinis autómosás, legcsinosabb hostessünk Lio előadásában. Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Egyértelműen ez utóbbi kettőnek volt a legnagyobb sikere. Természetesen a rendezvényhez hozzátartozott az étel-ital bár, a non-stop live Dj-mix, és szép hostess-lányok is. A két nap folyamán számos nyereményt kisorsoltunk a belépők hátulján található sorsjeggyel az Auto Mobil vegyipari kft-nek köszönhetően, valamint a napközben folyamatosan zajló kvízjátékoknak köszönhetően jónéhányan carstyling.hu pólóval is gazdagabbak lettek.


Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Számunkra egy nagyon nagy élmény volt ez a kiállítás, és annak ellenére, hogy alig aludtunk 3 nap alatt, sajnáltuk, hogy vége lett. Nagyon jó fej volt mindenki, nagyon jókat dumáltunk és szórakoztunk a kiállítókkal és mindenkivel aki "bennfentesként" részt vett a buliban. Pénteken még egy kis gyorsulást is megejtettünk pár kiállítóval. Ezúton is köszönet Petinek a plussz súlyért :) Természetesen mindenkinek köszönjük a közreműködést, aki segített, hogy ilyen jól sikerüljön a rendezvény. A visszhangja nagyon pozitív lett az egész banzájnak, így már szinte biztos, hogy jövőre is megszervezzük ugyanezt itt a napfény városában. Persze addig még sok az idő ;)

A többiről beszéljenek a képek.