Szeptember második hétvégéjén került sor a Napfény Városának idei második tuning rendezvényére, a szintén második jubileumát ünneplő Sun City Tuning találkozóra.

A 2012-es évet a helyi illetőségű BG Tuning rendezvénye nyitotta e téren tavasszal, az őszi felvonást pedig - a tavalyi évhez hasonlóan - Hati szervezte. A helyszínt ezúttal is a város határában található Gokart Pálya, valamint a közvetlen szomszédságában található szabadtéri területek biztosították, ahová már a reggeli órákban szép számmal érkeztek, legfőképp a környező települések tuning vasai.

A baráti hangulatú, ingyenes találkozó számos programmal várta az autósokat az őszinek még véletlenül sem mondható időjárás mellé. A megszokottnak mondható szépség- és hangnyomás verseny mellett sexy autómosás, különböző ügyességi vetélkedők, valamint - ha már ott van helyben - gokart kupa is volt.

A nap végét pedig, a késő délutáni eredményhirdetést követően, a kiállító autósok részére ingyenes szabadtéri VIP buli koronázta meg.

Mivel aznap este még jelenésünk volt a Szegedtől cirka 300 km-re található visontai Drift After Dark eseményen is, a Sun City treffenen most sajnos csak egy röpke körberohanásra futotta. Amit ez alatt sikerült lefényképezni, a galériában találjátok - akinek van még képe, infója a buliról, linkelje bátran! ;)