Szeptember harmadik hétvégéjén első alkalommal, "Urban Round" néven került sor a Lurdy Ház saját szervezésében létrehozott jótékonysági autós találkozóra, melyen mi is képviseltettük magunkat.

A karitatív jelleggel indított rendezvény fővédnöke a Magyar Vöröskereszt volt, a célt pedig adománygyűjtésben, valamint a véradás fontosságának hangsúlyozásában tűzték ki a szervezők. Természetesen mindkettőre a helyszínen is volt lehetőség a résztvevők, valamint a látogatók számára.

Az ingyenes rendezvényre a bevásárlóközpont külső parkolójának mintegy felét kerítették le, a szervezők pedig a hazai autós, verseny- és tuning szféra szereplőit sorakoztatták fel a jó ügy mellett.

A kijelölt hely a szombati, borongósból verőfényesre váltó nap során szépen meg is telt járművekkel és kiállítókkal. Autószalonok, különböző autós tematikájú cégek, verseny- és veteránautók, amerikai autók, valamint természetesen tuning autók vonultak fel a sorok között. A további élményanyagot pedig a számos meghirdetett program jelentette.

Sor került drift, és streetfighter bemutatókra, utóbbiak Erdős Csaba előadásában, aki egyébként teljesen ingyenesen vállalata a fellépést. A megjelent autósok a MyCar csapatának köszönhetően szépség-, továbbá hangnyomás versenyen mérethették meg járművüket, a JSZV pedig a töretlen népszerűségnek örvendő Autó Limbót hozta a helyszínre.

A nemes ügy mellé többen felsorakoztak a hazai sztárvilágból is, így Kőváry Barna, aki a rendezvény speakere volt, valamint Király Viktor és Király Linda, akik élő koncerttel várták a közönséget, a Happy DJ's Team vadi új technikával felszerelt színpadán.

Számos egyéb performansz, bemutató és koncert várta a nagyérdeműt, a gyermekprogramokkal együtt pedig egy remek családi hétvégének adott otthont a Lurdy-parkoló. A rendezvényről természetesen nem hiányozhattak a hölgyek sem, szombaton a Pineapple-lányok egytől-egyig a helyszínen voltak, egy saját portfóliós  fotózás keretei között.

További részletek - többek között erről is - a galériában!