Újabb kémfotók, valamint direkt kiszivárogtatott képek láttak napvilágot a jövő nyáron debütáló Fast and Furious sorozat hatodik részéből. Kis esti sztárparádé kedvenceinkkel a galériában! ;)

Korábban írtuk:

Ahogyan korábban hírül adtuk, nyár közepe óta gőzerővel folyik mindenki kedvenc autós eposza, a Fast and the Furious sorozat hatodik részének forgatása. Teljes titokban pedig természetesen semmi sem maradhat!

Most már biztosra vehető, hogy a korábban emlegetett pletykák nagy része bejött, a szereposztás, valamint a helyszínt illetően. Színészek terén, a főgonosz szerepét valóban Luke Evans játssza majd, női fronton pedig a kickbox-világbajnok Gina Carano kapott végül komolyabb szerepet.

A Paul Walker - Vin Diesel páros mellett, az már senki számára sem titok, hogy a negyedik részben halottá nyilvánított Letty (Michelle Rodrigez) ismét feltűnik a színen a két nagyágyú oldalán. Mellettük, az ötödik rész zsaruszerepét játszó Dwayne Johnson, a Mia szerepében alakító Jordana Brewster, valamint - leginkább - a második részben domborító Roman Pearce (Tyrese Gibson) is a listán van, a Tokyo Driftből ismert Han (Sung Kang) kollegával együtt.

A sztori helyszíne egyértelműen Európa, a korábban beharangozott - és már a képeken is látható - londoni jelenetek mellett pedig új terepként tűnik fel Tenerife is. A spanyol fennhatóság alatt álló sziget a negyedik résztől tapasztalható latinosabb hangulatot hoz majd a filmbe, a sziget közepén található vulkán körül kígyózó kietlen utak pedig remek autós helyszíneket garantálnak.

Videók terén egyébként továbbra sincs hivatalos előzetes, a forgatásról azonban több kémfelvétel is kiszivárgott (lásd pl. az alábbi kettőt).

Tenerife autópályáján pedig mobilkamera-végre kapták a forgatáshoz használt autókat szállító trailert is:

Természetesen továbbra is nagyszámú kamu-előzetes kering Youtube-szerte, korábbi filmekből összevágott jelenetekből - a múltkori cikkünk válogatása mellé itt egy újabb darab, ami Diesel vs Johnson néven kapta már lájkok ezreit Facebook-on.

Habár már írtuk, hogy az autós témakör még inkább háttérbe szorul az új részben, az előzetes képek azért elég szép gépparkot vetítenek elő. Az amerikai típusokat tekintve, a prímet minden bizonnyal a Nascar szériára gyártott 1969-es Daytona Charger, az európai piacról pedig a Pagani Zonda, valamint a tavaly újjászületett brit legenda, az Eagle Speedster egy-egy példánya viszi majd. A kémvideókon látottak tanúsága szerint pedig még egy tank is bevetésre kerül, egy Mustang ellenében...

További részletek a galériában, újabb infókkal, a jövő nyárra tett premierig pedig még biztosan jelentkezünk! kacsint