Az MC Customs saját cégére szerint Miami első számú tuningműhelye. Számos híresség egyedi autója fűződik a nevükhöz hisz pontosan azt nyújtják, amire feltűnősködni vágyó celebeket vágynak, legyen szó DUB, Pimp, vagy akár a Bling-Bling stílusú átalakításról.

Mivel a nagy embereknek készülő munkákhoz minőségi alapanyag is kell, nem meglepő, hogy ezek gyakran a tengerentúlról érkezik. Beszállítóik közt található például a Mansory, mely extravagáns, túlzó megoldásaival egyre inkább a meg nem értett cégek közé szorul a letisztultság irányába haladó Európai piacon.

Odakint azonban, ahol nem szégyen hivalkodni a gépjárművel, bőven van keletje ezeknek az átalakításoknak, pláne ha egy luxusmárka minőségi, méregdrága alkatrészeiről van szó. Így esett a választás többek közt az Anaheim Angels baseballcsapat egyik játékosának Porsche Panemeráján is a svájci cég widebody szettjére a választás.

Sőt, a Panamera Turbóra készített csomagot további extra szellőkkel egyedi kivitelben kérték, fényezés terén a tetőt gyöngyház-feketére, a féknyergeket pedig a Lamborghini zöldjére fújták át. A Mansory típushoz gyártott egyedi sport kipufogórendszere is az autó alá került, ha pedig már minden tőlük jött, jó eséllyel a gyári 500 lóra további 190 egységet dobó motortuning sem maradt ki a pakliból.

Ha presztízsről van szó, a felnik különösen fontosak, így nem véletlen, hogy a luxuskategória csúcsát jelentő háromrészes Savini Forged Signature garnitúrára esett a választás, 22 colos méretben és egyedi kivitelben.

Lehet racionális európai fejjel bármit mondani ezekre az átalakításokra, de abban szerintem megegyezhetünk, hogy a maga nemében és környezetében szó nem érheti a ház elejét.

Fotók: MC Customs