makulátlanság a köbön

A Tuning World Bodensee első napján rögtön a legkomolyabb pavilonnal kezdtük a kiállítás bejárását. Az European Tuning Showdown indulóinak helyet adó A7-es csarnok mindössze félszáz autót tartogat, na de milyeneket!

A kontinensünk TOP 50 helyezéseiért küzdő járművek gyakorlatilag mindegyike külön cikket érdemelne, nincs olyan gép, ami mellett ne lehetne perceket időzni, míg az ember felfedezi az összes módosítást - vagy legalábbis úgy gondolja, hogy az összeset. A tény, hogy egész napra ottragadtunk, mindent elmond a felhozatalról.

At ETS mezőnye 12 ország autóiból áll össze idén, akik a négy nap folyamán egyenes kiesése rendszerben mérkőznek meg egymással a helyszínen kialakított arénában. Mindennek menetéről és a magyar vonatkozású eddigi történésekről korábbi cikkünkben olvashattok. A párbajok körítésére is komoly hangsúlyt fektettek a németek: az autók zenére vonulnek be és ki, a mérkőzéseket pedig speaker vezeti, aki minden fontos infót megoszt a közönséggel a versenyzőkről. Az egésznek kicsit boxmeccses hangulata van, persze nem árt hozzá valamennyire tudni németül - vagy angolul, a külföldi indulók összecsapásait főként ezen a nyelven bonyolítják.

a Bogarat az AMTS-en is láthattuk

A rendkívül színes mezőny részletes boncolgatásába nem is mennénk bele, íme néhány kedvencünk kiemelve, az autókról pedig méretes galériát állítottunk össze Nektek - klikk a képeken!

A Bengee-féle Golf V idei kiadása Svájcból: az egyedi felnikkel nagyon ütős a Vasember-design

Nagy kedvenc a matt arany fóliába mesterien becsomagolt Audi TT-RS, 19x10,5-es Vossen CVT-kkel mindkét tengelyen!

Egyik nagy esélyes lehet a fejlécben is látható Golf II a Watercooled-Customs gondozásában. Az autóba belekötni nemigen lehet, MINDEN létező műanyag felület karbonozva, minden fémfelület krómozva, vagy bőrözve van TÉNYLEG az utolsó csavarig. Hihetetlen.

Hippi-style, de elképesztően igényesen kivitelezett Peugeot 206-os színbomba az olaszoktól

A legszebb fényezés díját - ha lenne ilyen - szinte biztos, hogy az Asia Inspirations Mazda 2-es kapná. Az autó egyébként hölgy tulajdonos építése, nem véletlen, hogy a lányok kedvence.

Több makulátlan MX5-ös is szerepel a felhozatalban, nálunk az OPCAR Customs változata a nyerő