Fiat Bravo 2.4 20 VT PJ Edition a tuningolt olasz teljes neve. Öthengeres turbómotorja egyedi és profi összeépítés, aki hangszerelte, nem más, mint Lönci. Bővebben
Köszönöm.
Azért tetszik nekem is ez az autó nagyon, mert motorikusan teljesen egyedi. Szerintem nagyon jó ötlet bele a stroker-es főtengely. Így kellett volna eredetileg is gyártani ezt a motort.
Miután tőled kikerült, volt szerencsénk hozzá, vitt vele minket Lönci. Én nem vagyok egy ijedős fajta, de mikor megindult, bizony elkaptam a majrévasat. Nem gondoltam hogy ekkorát lép.
Lönci mindig is nagy tisztelettel beszélt Nánássy Petiről is, és Rólad is, hogy nagyot alkottál Te is a gépen. Szóval gratulálok, és le a kalappal Mindenki előtt, aki akár csak egy kicsit is hozzá tett, mert nem mindennapi!
Azzal már cirkuszban is felléphetnél.
Amúgy szerintem csak szimplán fél információk alapján mondott véleményt, ami sokszor vezethet csúnya félreértésekhez.
A cikkeket soha nem a tulajdonos írja, Ő csak bemutatja a kocsiját. Félreértések szerinem mindig lehetnek. Egyébként meg szerintem jól össze van foglalva hogy mi van a kocsiban, érdekes infók vannak és jók a fotók is.
Tény hogy megboldogult Nánássy Peti csinálta az elektronikát a kocsiban.
Akkor még E85-el nem lett teljesen felhúzva. Aztán volt szerencsém és hozzám került. Húztunk még rajta de úgy meg nagyon mérgesen reagált a gázpedálra, ezért a legujabb VEMS szoftver segítségével most minden fokozatban és minden fordulatszámon szabadon írható a turbónyomás, ezáltal a teljesítmény is. Így sikerült beállítani az autót hogy mindig kihasználja a maximális tapadást. Mivel utcai használat a cél, így el lehetett érni hogy mindig tökéletesen kezelhető és mégis jól megy, de így tulajdonképpen minden sebességi fokozattal egyre erősebb a gép.
nem voltam én csókos. beszélgettünk róla, én az autóra voltam kíváncsi, Lönci a véleményemre. Bár azért most is kiváncsi lennék, hogy végre be lett okosítva a motor bejáratás után. De majd egy füst alatt ha alatta lesz a multilink, nyáron pályán megnyüstöljük.
az sem utolsó, hogy gecinagyot lép a gép, turbos létére mégis olyan az érzés, mintha kompresszoros lenne. nem ideges, nem ugrál, nem akar kimenni alólad. Ez mondjuk nekem fura volt benne. De tény, hogy 200kilóval is kényelmesen fut, és könnyedén megindul, ha beletiporsz a lelkébe.
Én is láttam élőbe is, és beszéltem a tulajjal is, nem úgy nézett ki, mint akinek más építette a kocsit, nem tudsz tőle olyan részletet kérdezni, amit ne mondana el neked betűről betűre a legapróbb részleteki. MI az ami nem volt jó elsőre, miért nem volt jó, miért kellett változtatni rajta, mindent elmond és ugye, mikor épült még én is fiatos voltam, a fórumon követtem hétről hétre a kocsi épülését, és valóban többször is felmerült a Peti neve, elismerően, hozzáértő profiként feltüntetve, és Lönci soha nem is tagadta az Ő szerepét sem és munkájának a fontosságát sem.
Azért tetszik nekem is ez az autó nagyon, mert motorikusan teljesen egyedi. Szerintem nagyon jó ötlet bele a stroker-es főtengely. Így kellett volna eredetileg is gyártani ezt a motort.