OPEL ASTRA Tuning (ötletek, tanácsok)
aktuális téma

Hello Opel tulajdonosok! Azért indítom ezt a topicot, mert szeretném, ha itt, a tapasztaltabb Opel Astra tulajdonosok átadnák a tudásukat, és ötleteikkel tanácsaikkal segítséget adjanak a kezdőknek! Elsősorban azt szeretném, ha azok akik már végeztek némi átalakítást az autójukon leírnák, hogy érdemes volt-e megcsinálni, megérte-e pénzt áldozni rá, meghozta-e a várt eredményt stb... Remélem sokak számára nyújt majd segítséget ez a topic a kezdéshez és a folytatáshoz egyaránt! Üdv! Gugger
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Mi a véleményetek c14nz -> c20nesítésről? :D úgy cuzámmme 

Eladó a képen látható 4db GYÁRI OPEL 15"-os alufelni gumival 4x100 mindegyiknek megvan a közepe !
GOOD YEAR EAGLE NCT 5 gumival, 195/60 R 15 méretben !
Egy ügyfelem hozta be hogy segítsek neki eladni mert összetörte a G-Astráját és ezek megmaradtak!
Ő kicentíroztatta /látom a súlyok újak rajta /......ránézésre nagyon jó állapotúak !
Az ár IRÁNYÁR mond meg mennyit adnál érte megmondom neki és már viheted is!
[email protected]

GOOD YEAR EAGLE NCT 5 gumival, 195/60 R 15 méretben !
Egy ügyfelem hozta be hogy segítsek neki eladni mert összetörte a G-Astráját és ezek megmaradtak!
Ő kicentíroztatta /látom a súlyok újak rajta /......ránézésre nagyon jó állapotúak !
Az ár IRÁNYÁR mond meg mennyit adnál érte megmondom neki és már viheted is!
[email protected]

175/70R13 4x100
sziasztok. melyik az opel astra f cc teligumi es felni merete ?! lyukosztas ?! koszi
Üdv
Egy kis segitséget szeretnék kérni
Vettem egy F Astrát melósautónak, 1,7 szivodezső és inditási problémákkal küzdöttem, ezért szétborítottam a kábelkötegét a gyujtáskapcsolóig bezárólag.
A problémám, hogy egy utólagos riasztós-központizáras-immobiliseres pajzs-szerű katyvasz miatt az összes vezetékem toldozott foltozott, a gyujtáskapcsoló felőli oldalon is. Szeretném visszakötni eredetibe a kábeleket mert jelenleg nem indul a gép, a probléma ott van, hogy 5 lába van a gyujtáskapcsolómnak de csak 4 vezeték megy arra, hol az ötödik illetve keressem én azt egyáltalán vagy az csak valami extrához tartozó plusz láb?
Tudna valaki egy fényképet linkelni ahol látszanak a csatlakozóba menő vezetékek szín és hely szerint? Piros-feketét nem tudom hova kell kötni
Köszönöm a segitséget előre is! További kellemes hétvégét mindenkinek!
Egy kis segitséget szeretnék kérni
Vettem egy F Astrát melósautónak, 1,7 szivodezső és inditási problémákkal küzdöttem, ezért szétborítottam a kábelkötegét a gyujtáskapcsolóig bezárólag.
A problémám, hogy egy utólagos riasztós-központizáras-immobiliseres pajzs-szerű katyvasz miatt az összes vezetékem toldozott foltozott, a gyujtáskapcsoló felőli oldalon is. Szeretném visszakötni eredetibe a kábeleket mert jelenleg nem indul a gép, a probléma ott van, hogy 5 lába van a gyujtáskapcsolómnak de csak 4 vezeték megy arra, hol az ötödik illetve keressem én azt egyáltalán vagy az csak valami extrához tartozó plusz láb?
Tudna valaki egy fényképet linkelni ahol látszanak a csatlakozóba menő vezetékek szín és hely szerint? Piros-feketét nem tudom hova kell kötni
Köszönöm a segitséget előre is! További kellemes hétvégét mindenkinek!

Hali!Astra G Z16XE ecu-jából szeretném az egr-tkiirtatni!Tudna valaki Győr környékén ilyenben segíteni??? Köszönöm a válaszokat!!!

ez jo lenne nekem de nekem csak 50 litis tankom van :S
Van még 2db műszerem eladó!
Diesel ami 6000/220-as és egy benzines alap műszeregység!
Diesel 4000Ft!
Benzines 3000Ft!
Diesel ami 6000/220-as és egy benzines alap műszeregység!
Diesel 4000Ft!
Benzines 3000Ft!
240/7000-es Calibra 16V műszeregység eladó!
5000Ft!
5000Ft!
Astra F kiegyenlítő tartály és ablakmosó tartály motorral!
3000Ft/db!
3000Ft/db!
Már elkelt a klíma kompletten!
üdvözlet, keresek ilyen cuccokat:
króm szellőzőrács
kr vagy inkább alumínium ajtónyitó
kr műszerfalkarika (plasma számlaphoz)
van esetleg valakinek eladó?
króm szellőzőrács
kr vagy inkább alumínium ajtónyitó
kr műszerfalkarika (plasma számlaphoz)
van esetleg valakinek eladó?

Az szuper!
Tudnál küldeni fotókat a privát email-omra.
Ami érdekelne, hogy tételesen: Szárítószűrő külső hűtővel(kondenzátor) ventillátorral meg van-e, komresszor felfogatóval, csavarokkal, belső box kapcsolóval, kábelekkel, csavarokkal, az összes légterelő, ha hűthető a kesztyűtartóakkor ahhooz a műanyag csövek, kapcsolókkal, a két darab klímacső, expanziós szelep, esetleg biztosíték.
Előre is köszi.
Szia!
Elvileg komplett teljesen, én is így kaptam, de nem került beépítésre sajna! Másra kell a pénz, ezért adom el és minimálisan alkuképes! Bp-n vagyok a X. kerületben!
Elvileg komplett teljesen, én is így kaptam, de nem került beépítésre sajna! Másra kell a pénz, ezért adom el és minimálisan alkuképes! Bp-n vagyok a X. kerületben!
Nekem 6,5x15 et 35 és hátul 2 személlyel beleért... 

Nekem is C14NZ és csak rádugtam és működik minden
de ha jól tudom a w számnak egyezni kell hogy pontosan mérjen az óra.
A konzolos kérdésedre a válasz hogy nekem is világít, de gondolom eddig is világított csak nem vettük észre

A konzolos kérdésedre a válasz hogy nekem is világít, de gondolom eddig is világított csak nem vettük észre

Melyik Astra?
Csak mert létezik vagy 5 fajta, és H alá valószínű hogy befér, míg G alá inkább nem.
Meg persze milyen méretű a felni?
Mert szerintem 8,5x20" et35, talán csak a J alá férne be simán, H-nál már kell faragni sajna,pedig jól néz ki az amg felni

Helló!
Felni vásárlás előtt állok és amit kinéztem annak ET:35 Ez még befér az autó alá úgy hogy nem kell peremezni a sárvédőt??
Előre is köszi a segítséget!
Felni vásárlás előtt állok és amit kinéztem annak ET:35 Ez még befér az autó alá úgy hogy nem kell peremezni a sárvédőt??
Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Megvan még a klímád az Astrához, mert ha komplett egyben minden megvan hozzá akkor konkrétan érdekel.
Üdv:Balázs
Megvan még a klímád az Astrához, mert ha komplett egyben minden megvan hozzá akkor konkrétan érdekel.
Üdv:Balázs

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!