Balesetek, DURVA !!!!!!
aktuális téma

Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.
Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!
videó
Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel
videó
videó
videó
http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html
-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan
ne basztasd a telefonod
A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.
"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."
langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
JÓL TETTED HOGY BEFEJEZTED,
MERT A VÉGÉN JÖTT VOLNA A VUKK
1 SZÓ MINT 100 SZÖRNYŰ
MERT A VÉGÉN JÖTT VOLNA A VUKK

1 SZÓ MINT 100 SZÖRNYŰ
ja ez az audi az amelyikat öbb dbban szedték össze... akkor már vágom
én meg reggeli közben neteztem akkor láttam a topikot... gyorsan be is fejeztem a halozást

én meg reggeli közben neteztem akkor láttam a topikot... gyorsan be is fejeztem a halozást

DEHOGY,CSAK TRYNIKE AZTHITTE,EZ SZÓRAKOZÁS
HÁT IGEN,AZ AZ AUDI,NEM 80 AL CSAPÓDOTT BE

HÁT IGEN,AZ AZ AUDI,NEM 80 AL CSAPÓDOTT BE

Mivaaaan veletek? Vasárnap du-n is csináljátok a tűzet
mellesleg az a3ból nem sokan szál6tak ki amit Castor linkelt

mellesleg az a3ból nem sokan szál6tak ki amit Castor linkelt

TE HÜLYE PICSA NEM ÉLVEZI EZT SENKI,OLVASD VÉGIG A KOMMENTEKET,ÉS AKKORTUDNÁD,HOGY MIÉRT LETT LÉTREHOZVA
TEEEEEEE,
AHOVA BETESZED A LÁBAD,OTT MINDIG KAVARSZ

TEEEEEEE,
AHOVA BETESZED A LÁBAD,OTT MINDIG KAVARSZ

Hihetetlen,hogy ezt valaki élvezi!!!!

Egy hányás ez a kurva topic!!!
Imi!! Mit várhatnánk tőled vazze????
Áááááááá inkább nem mondok erre semmit!!
Gusztustalan,hányás az egész!!!!

Imi!! Mit várhatnánk tőled vazze????

Áááááááá inkább nem mondok erre semmit!!
Gusztustalan,hányás az egész!!!!

Na, jó...
Asszem ma nem vezetek...
Nem tudjátok hogy lehet kiszerelni a sebváltót? Nem kell nekem 2 -3 45.... minek az...
Elég lesz 40-el közlekedni....
Asszem ma nem vezetek...
Nem tudjátok hogy lehet kiszerelni a sebváltót? Nem kell nekem 2 -3 45.... minek az...
Elég lesz 40-el közlekedni....
a lágymányosiról lefele jövet asszem audi berepült a villamossínek közé... arra gondolsz faro?
amúgy a péntek este koccos ste volt....
lágymányosi híd...gondolom páran dudják,hogy mi volt.meg hallottam,hogy máshol is volt kocc...
szon endrú törte meg a vasát kecskeméten...
lágymányosi híd...gondolom páran dudják,hogy mi volt.meg hallottam,hogy máshol is volt kocc...
szon endrú törte meg a vasát kecskeméten...
Hát ebbol nem sok latszik! 

Ezek félelmetesek.Összintén már szinte elkezdtem félni,pedig én mindig szabályosan vezetek.De még így is lehet sajnos baj.

De van pár saját képem is.
Golf vs Kamion Bp.
Golf vs Kamion Bp.
ez a két fehér izé ez az, amire gondolok...
valoszinü igen, hacsak nem magátol ment a z auto /a fának/ ...
valoszinü igen, hacsak nem magátol ment a z auto /a fának/ ...
Jo erossek ezek a fenyőfák!
Egy autos oldalon azert az eleg meglepo lenne! Megha 2 darabban is van az auto...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Inkább nem mondok semmit NAGY IMI!!!!