Biztosítók, figyeljünk oda!!!!!!!!
aktuális téma

Még soha nem nyitottam topicot ez miatt, de sajna már lassan 3 hónapja kb 40 tanú elött önhibámon kívül összetörték a kocsimat egy autós lellei rendezvényen és a biztosítót ennek ellenére perelnem kell a betétlap kitöltve senki nem volt részeg papirok rendbe voltak és mégse kell fizetni! a károm közel 600 ezer forintos volt! És a biztosító előállt a dumájával hogy ez az esemény nem jöhetett létre, szal biztosítási csalással vádolnak na persze nem hivatalosan! szal ha komolyan van valami gondotok akkor rendőrt hívni és jegyzőkönyv! nálam is volt rendőr hívva csak az baszott jegyzőkönyvet írni és most perelnem kell! szal vigyázni a biztosítókkal nem elég a betétlap!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
teljesen egyszerű! ne ügynökökkel dolgoznak, kevesebb az anyagi ráfordításuk, ezáltal olcsóbbak tudnak lenni, és egy helyre folyik a pénz! kissebb bevétellel nagyon hozamot hoznak mivel sokan átpártolnak!de nem minden esetben jobb a Genertel mint a Generali! ezt ügyfele válogathatja! sztem!
evepeace
2007. november 05. 09:30
jaja
ugy van megelőlegez nekeed b3 azt hiszem kármenteségit irsz alá
és ha kárt csinálsz kurva drága lesz
ugy van megelőlegez nekeed b3 azt hiszem kármenteségit irsz alá
és ha kárt csinálsz kurva drága lesz
evepeace
2007. november 05. 09:29
ugyanaz nem veszik l..az álomány egy helyre megy...
figy ha olcsó tökk mind1
az genrali csak más kedvezményt kapsz mert telefonon meg neten kötöd..
figy ha olcsó tökk mind1
az genrali csak más kedvezményt kapsz mert telefonon meg neten kötöd..
bocs félreolvastam a szitut! én az aktualitásokra értettem ! sorry!
Azt nem én fizetem, hanem a biztosító. Nem igaz? 

genertellel vigyázzatok ugyanis elsőre olcsó lesz de ha véletlenül káresemény történik a többszörösére fog nőni a díja..
nekem volt egy biztosítós rendőrségi feljelentésem 2 éve kb! akkor még KÖBE-s voltam és mondtam a rendőrnek h nem küldenek csekket, bezsóltam h intézkedjenek és azt mondta ha bebizonyosodik h igazam van akkor a feljelentést és a büntetést visszavonják!
kértem egy igazolát tőlük, mondván h mi van és sürgős, és egy napon jött meg az igazolás azzal a levéllel amiben a rendörség közölte h késedelem miatt már csak közmunkával róhatom le a büntit! bementem és tisztaázva volt minden! 2 hetes keltezésű volt a levél amit megkaptam!
ennyit a KÖBEről! ha a legolcsóbb se lennék ujra tag!
kértem egy igazolát tőlük, mondván h mi van és sürgős, és egy napon jött meg az igazolás azzal a levéllel amiben a rendörség közölte h késedelem miatt már csak közmunkával róhatom le a büntit! bementem és tisztaázva volt minden! 2 hetes keltezésű volt a levél amit megkaptam!
ennyit a KÖBEről! ha a legolcsóbb se lennék ujra tag!
evepeace
2007. november 05. 09:28
amugy meg postát se szeretem az ne foglalkozon oannal amit nem ért mint pl tesconál bizti az ügyintézőnek fingja sincs mt kell csinálni és ha vissz akarsz meni a postához reklamálni elhajt mert azt se tudj mivan és csak budán lehet ügyet intézni de bármej postán köthetsz biztit
De elvehetik az anyacégtől is ... te tudsz valamit ? Mondd megéri aláírni hozzájuk ?
viszont, ha balesetet okozol, akkor fizethete a dupláját...

evepeace
2007. november 05. 09:26
dehogyis...a egy bóker
evepeace
2007. november 05. 09:26
:)
ez egy uj biznissz....megéri neklik
nem vágnak alá ügyfél szerzéés
ez egy uj biznissz....megéri neklik
nem vágnak alá ügyfél szerzéés
a netrisk?
nem a biztosító?

jaja vágjuk!

evepeace
2007. november 05. 09:25
igen ez broker mi is ienek vagyunk csak nem eten kötünk számomra azé fontos a személyes kontakt,..meg aláirás érted azé ezek nem ártanak egyszerződés kötésnél meg ha valami bajod van mennyire intézi el az alkuszod...
nekem volt ilyen problémám!
elkeverték a cimem, de betelefonáltam a Máv hoz és 2 napon belül itt volt a csekk a kezemben...
elkeverték a cimem, de betelefonáltam a Máv hoz és 2 napon belül itt volt a csekk a kezemben...
Ezt nem értem én sem! A Genertel online számítása szerint még olcsóbb mint a Posta, de láttam én is, hogy a Generali tagja. Akkor meg az hogy lehet, hiszen nem vághatnak az anyacég alá ?! 

nekem a netrisk küldi folyamatosan!
hamár a csekket sem küldik?! na akkor van gáz...

evepeace
2007. november 05. 09:24
a generali az genertellel egyenlő
csak kapsz kedvezményt mert telfonon vagy neten kötöd vagy a tescoba kötsz biztit az is generali,.,,oan mint anetrisk
csak kapsz kedvezményt mert telfonon vagy neten kötöd vagy a tescoba kötsz biztit az is generali,.,,oan mint anetrisk
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!