I'm so JDM my blood type is R
I'm so JDM I keep a red flare in every room in my house
I'm so JDM im going to import my children
I'm so JDM the sofa in my living room is covered in BRIDE material
I'm so JDM Tein made my bed springs
I'm so JDM the curtain pole in my bedroom is a Cusco strut brace
I'm so JDM I sleep on the right side of the bed
I'm so JDM I can not drive faster than 180km/h
I'm so JDM that I married a japanese girl just to get a discount on parts.
I'm so JDM I think a steering wheel on the left side of the car is a conversion
I'm so JDM even my toothbrush has been tuned for maximum VTEC potential
I'm so JDM i put a T in front of my name (Tsukuba, Tsuchiya, Toyota...)
I'm so JDM my right hand is carbon fiber
I'm so JDM that my first word was VTEC
I'm so JDM, I have a 2 inch dick
I'm so JDM, I plan on attacking pearl harbor again.
I'm so JDM I can barely see.
I'm so JDM that I accidentally enter on the right side of the car.
I'm so JDM, all my chairs in my house are Recaro seats.
I'm so JDM I'm not a white person, I'm a Championship White person.
I'm so JDM my condoms are made by Yokohama.
I'm so JDM I live my life a quarter mile at a time.
I'm so JDM i drift my trolley when im in tesco.
I'm so JDM i pour Motul on my cornflakes.
I'm so JDM I ejaculate soy sauce.
I'm so JDM all my electrics are set to Japanese language.
I'm so JDM I have a ricer cooker in my car.
I'm so JDM i flip my pics around so it looks like my car is right hand drive.
I'm so JDM I bow instead of shake hands
Nekem koni van benne de annak csak a keménysége állítható. -65 rugókat láttam Amerikába de életembe nem hallottam a márkáról. Ugyhogy inkább nem vettem meg. Nekem vogtland van benne.
Motortérnek mi köze a futómű bekötési pontjaihoz?
Amúgy ahogy az itt most nálunk lévő IS250 nézem most meg a neten az IS-F futóművét a bekötési pontok ugyan azok a gólyalábnak.
Tudom...Ezért vagyok meglőve.A gyári ültető rugó nem drága 60K környéke , viszont csak 2,5 cm , de láttam képeket . Legalább nem akar hanyadt esni. H&R jöhet még szóba ill. Eibach 35-30mm -rel , de ezek meg ugye rizikósak... még nem nagyon láttam képet ilyennel...Nem akarom tuningolni csak esztétikusabbá tenni...18" felni,kis ültetés, fóli az ablakon és agyőőőő...Ill . lehet kap egy fekete hűtőmaszkot és ennyi...
Ha már ennyire "belerugóztunk". Van nekem is egy kis hasfájásom. Gondolkodom én is egy rugón, de sajnos csak olyan van az én vasamhoz (TÜV -el) ami ugyan annyit ültet elöl is és hátul is. Mivel nincs tapasztalatom e téren visszatart az a tudat, hogy nehogy bután nézzen ki mikor hanyadt akar esni...Bár kombi az enyém , nem tudom ez is mennyit számít...
Szerintem az nem megy be az enyém helyére.... más a motortér is, és ezzel együtt az első felfüggesztés is másabb lehet. Meg abból találni bontottat....
IS-F futómű mennyivel keményebb és mennyivel van lejjebb a tiedhez képest? Mert a legtöbb modellnél a sport kivitelnek keményebb és pár centivel ültetett a futóműve a simákhoz képest.
hmm nem is gondoltam ,hogy ilyen magas az eclipse gyárilag az a baj 4cm felett csak rugóval ültetni már nem az igazi oda gátló is kell mondjuk SX is magas gyárilag nekem is 4cm ert van lerakva és még simán lehetne. Nyáron ha bent lesz a coilover le is tekerem még egy 2cm-ert szerintem
rossz ez a kép. amugy megvan a -45. 205/55 az uj felnin 215/45 van. érzésre is ugy kell bele esni a kocsiba. azt akarja a haverod hogy szexi lesgyen 7 centinél kezdje az ültetést. és ha ekkorát eresztő rugókat talált szóljon nekem is. dupla áron megveszem tőle.