Cikk: A futómű tuningja
aktuális téma

Tuning rovatunk soron következő cikkében a futómű tuning főbb lépéseit vettük sorra.Bővebben/
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hát ha már nekiállok akkor szakemberrel csináltatom nem sufniba...........

EMBEREK!!!
Ültettek itt agyba-főbe, de gondolom ezek után nem állíttattok utána semmit se, se dőlést, se utánfutást, se semmit, csak nagy az öröm, hogy dögös lett a gép...
Ez NEM a futómű tuningja, ez csak a futómű optikai módosítása, ennyi.
Ha valakit nem érdekel a menetteljesítmény, akkor hajrá, végül is gurulni fog még a szekér!
Igényesebbek ennyivel nem érhetik be!
Tessék már egy picit szakirodalmat olvasgatni, nem olyan könnyű ám a gyári setupot tuningolni, azaz finomhangolni!
Durván elbaltázni viszont tök könnyű, van ezen az oldalon itt néhány példa rá!
...úgyhogy csak óvatosan!
Ültettek itt agyba-főbe, de gondolom ezek után nem állíttattok utána semmit se, se dőlést, se utánfutást, se semmit, csak nagy az öröm, hogy dögös lett a gép...

Ez NEM a futómű tuningja, ez csak a futómű optikai módosítása, ennyi.
Ha valakit nem érdekel a menetteljesítmény, akkor hajrá, végül is gurulni fog még a szekér!

Igényesebbek ennyivel nem érhetik be!
Tessék már egy picit szakirodalmat olvasgatni, nem olyan könnyű ám a gyári setupot tuningolni, azaz finomhangolni!
Durván elbaltázni viszont tök könnyű, van ezen az oldalon itt néhány példa rá!

...úgyhogy csak óvatosan!

sziasztok!
60/40-es ültetés hülyén nézne ki?nem lenne fenn a segge?
60/40-es ültetés hülyén nézne ki?nem lenne fenn a segge?
jaja+futóműbeállítás!
de sztem 205 45 16os v 205 55 16os lett volna jobb méret...
de sztem 205 45 16os v 205 55 16os lett volna jobb méret...
Aha, szóval használt...és valami szerelő látta? (Mert ha nem, akkor lehet h rossz a centír vagy vmi.)
nekem 195 65 15 van fent télen nyáron...
amint 16-17-18as felnis kocsikat vezetek észreveszem ,hogy mennyire szarok az utak,mert a 15öst nem húzza el ANNYIRa...
amint 16-17-18as felnis kocsikat vezetek észreveszem ,hogy mennyire szarok az utak,mert a 15öst nem húzza el ANNYIRa...
Nekem pl 175/70 R13, 185/60 R14 és 195/50 R15 megy fel átalakítás nélkül. (Bár ez utóbbi már csak éppenhogy, de még jó.)
De igazából nemhiszem, hogy a 195/50 és a 195/45 között akkora különbség lenne, hogy az zavaró legyen...szóval nemhiszem, hogy a méret miatt nemjó. Újonan vetted?
De igazából nemhiszem, hogy a 195/50 és a 195/45 között akkora különbség lenne, hogy az zavaró legyen...szóval nemhiszem, hogy a méret miatt nemjó. Újonan vetted?
De egy másik toyotáról került az enyémre! Az is 4*100 és Az ET is jó! Egyszerűen nem értem! Holnap kipróbálom az autópályán mit csinál, ellenőrzöm a levegőt a kerékbe és ha ez sem segít akkor futómű beállítás lesz a vége! Vagy vissza a kerék!
Az a probléma, hogy nem méretarányosan váltottál.
Általános kérdés,bár lehet nem ide tartozik! Cseréltem felnit 175/70R14 ről egy 195/45R16 osra. A 14es lemezfelnivel semmi gondom,nem volt de a 16os aluval összevissza megy és mintha húzna néha! Most nem a hosszanti útbordákra gondolok,mert az tényleg vezet! NOS,lehet egy felni és méret váltás miatt mindez???? A haverpm amikor váltott,csak rárakta és kész,semmi gondja! Szerintetek nálam mi lehet?????

Hi!
A WEITEC-ről mit tudtok mondani? (Mert, ha jól tudom, akkor mazda 323F-hez csak ők gyártanak ültető-rugót...vagy ez nem igaz?) Ha úgy tudjátok, h van más márka is - ami esetleg jobb is lehet, - akkor ne tartsátok magatokban!
ThnX
A WEITEC-ről mit tudtok mondani? (Mert, ha jól tudom, akkor mazda 323F-hez csak ők gyártanak ültető-rugót...vagy ez nem igaz?) Ha úgy tudjátok, h van más márka is - ami esetleg jobb is lehet, - akkor ne tartsátok magatokban!

ThnX
Tudom nem ezt a választ várod, de nem a sárvédőddel van a baj, hanem rosszak a kerekeid!

Nem tudom hogy mi lehet ez...
Felni, oks, annyi lejött!
ET100?
Mekkora pogi kell már ehhez, hogy egy normál autónál ne a teót flexeld széjjel vele?
Vagy valami Porschera kell? Mert akkor nem szóltam, azokon van ilyen ET bajnok kerék!

Felni, oks, annyi lejött!

ET100?

Mekkora pogi kell már ehhez, hogy egy normál autónál ne a teót flexeld széjjel vele?

Vagy valami Porschera kell? Mert akkor nem szóltam, azokon van ilyen ET bajnok kerék!

...és ne menj vele sehová, csak csodáld otthon a "kreálmányodat"

kis segítséget szeretnék kérni...
hol végeznek sárvédő szélesítést? mert nem fér be a kerekem a sárvédő alá...
hol végeznek sárvédő szélesítést? mert nem fér be a kerekem a sárvédő alá...
hali!
valaki megtudná nekem mondani ennek a felninek a márkáját, BR-rel kezdődik a neve
valaki megtudná nekem mondani ennek a felninek a márkáját, BR-rel kezdődik a neve
valaki tud az oldalamra írni valamit erről a Frigate tuningos rugósportosítóról?? Hülye faszként vettem egy párat, és feltettem. Addig jó is volt míg nem mentem vele. Ültetett is rajta meg minden. Csak aztán azt a szar kábelkötegelőt mindig eltépi a rugó úgy hogy már le is vettem róla. Kéne valami okos infó hogy mit csináljak vele. Kösz má' aki szán rám pár percet
Amugy mizujs a vassal Casco stb?
Csak rugoval nehez a foldig!! 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!