Honda CRX Motorcsere
aktuális téma

Sziasztok! Jelen esetben CRX 2 gen (amelyik gyárilag 124LE motorkód nem biztos, de talán D16Z6) morcosításárol lenne szó - gontoltam ki lehet cserélni a mociját a gyárilag v-tec-es crx motorjára (B16A1-re, igen kérdezhetitek hogy mé' nem olyat veszek, de hát nincs........illetve csak mocit tudok szerezni esetleg :( ) vagy esetleg melyik más honda motorral kompatibils a verda (1.8as integra motor hm-hm??? vagy civic type-r bár ezt én sem hiszem már scak az alakja miatt sem ) Nos mi a véleményetek?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
ott az 5 pont..

Almát almával, körtét körtével!
Zoli, te tudod azt, hogy mit kell teljesítenie egy ilyen 2005 év végén frissen kitolt gépnek a környezetvédelmi mércén???
Amiket itt kontraként felsoroltál, mind öreg vasak, Euro2 körül...
Ég és föld a feltétel rendszer!!!
Zoli, te tudod azt, hogy mit kell teljesítenie egy ilyen 2005 év végén frissen kitolt gépnek a környezetvédelmi mércén???
Amiket itt kontraként felsoroltál, mind öreg vasak, Euro2 körül...

Ég és föld a feltétel rendszer!!!

Nem mertem odaírni, hogy ne a sport verzióból válogassatok, mert nem tudom a hondának az a motor sportosnak van szánva vagy nem. De gyanítom, hogy nem, mivel a TypeR motorok jóval erősebbek.
Teljesen tökmind1 a max. power! Nem attól veszik meg az autót, és nem attól mozgat meg tömegeket!
A leendő vevő beleül, megy vele 1et, azt majd alkot róla véleményt!
A katalóguspapírharcos meg majd vesz magának egy másikat!
A leendő vevő beleül, megy vele 1et, azt majd alkot róla véleményt!

A katalóguspapírharcos meg majd vesz magának egy másikat!

Golf 3 GTI 16V, Kadett GSi 16V, Astra GSi 16V, Vectra 2000 16V...
Ezt az új civicre érted?? Vagy mire?
Mutass egy német vasat 2000 cm3.vel, 140 lóerő felett??? Mert én most hirtelen nem tudok. De ez lehet az én elmaradottságom is, remélem überdojcsok megbocsájtjátok nekem.
Mutass egy német vasat 2000 cm3.vel, 140 lóerő felett??? Mert én most hirtelen nem tudok. De ez lehet az én elmaradottságom is, remélem überdojcsok megbocsájtjátok nekem.

Népítélet...
Én is akartam írni, de nem lehet, mert szar a rendszer!
Töltsd ki a csillagos mezőt..
Ha tudod!
Nem tudok a Lotushoz típust választani, anélkül meg nem hagy továbblépni!
Úgyhogy itt van word-ban lementve, azt ígérték a totalcar-tól, hogy majd orvosolják ezt a nem kis hibáját a rendszernek!

Én is akartam írni, de nem lehet, mert szar a rendszer!

Töltsd ki a csillagos mezőt..
Ha tudod!

Nem tudok a Lotushoz típust választani, anélkül meg nem hagy továbblépni!
Úgyhogy itt van word-ban lementve, azt ígérték a totalcar-tól, hogy majd orvosolják ezt a nem kis hibáját a rendszernek!

Képzeld el van olyan népítélet ahol szidják a hondát. Ráadásúl egy VTi-t
Ne beszélj hülyeségeket, inkább olvass, az nem ártott meg még senkinek.
Ne beszélj hülyeségeket, inkább olvass, az nem ártott meg még senkinek.
Az új Civic?
Jópofa, de miért kellett a műszerfalat ennyire elb@szni???
Ez a futurisztika mánia egy kudarc! Ilyen típusú műszerrel először egy Mercedesben találkoztam, elsőre megútáltam!
Arról beszélek, amikor a mutatóból csak az utolsó 1/3-ot látod, a többit eltakarja valami buzi LCD!
Na meg a másik nagy Japó találmány, a Lexus-ból az a stopperóra design...
Jelenleg a nekem legszimpibb civil autó műszerfal egységet egy Mazda RX8-ban láttam! No comment, az úgy jó ahogy van!
Néha Ázsiában más az ízlés, tudnak ott olyan giccseket faragni, ami valami borzasztó! Ugyanakkor ha kicsit belegondolnak, csodákra is képesek!
Jópofa, de miért kellett a műszerfalat ennyire elb@szni???
Ez a futurisztika mánia egy kudarc! Ilyen típusú műszerrel először egy Mercedesben találkoztam, elsőre megútáltam!
Arról beszélek, amikor a mutatóból csak az utolsó 1/3-ot látod, a többit eltakarja valami buzi LCD!

Na meg a másik nagy Japó találmány, a Lexus-ból az a stopperóra design...

Jelenleg a nekem legszimpibb civil autó műszerfal egységet egy Mazda RX8-ban láttam! No comment, az úgy jó ahogy van!
Néha Ázsiában más az ízlés, tudnak ott olyan giccseket faragni, ami valami borzasztó! Ugyanakkor ha kicsit belegondolnak, csodákra is képesek!

jaja élőben szerintem is jobban néz ki, persze nekem képen is tetszett

Szerintem élőben nem annyira furcsa, nem tűnik annyira futurisztikusnak a külseje. Eddig ezüst és arany színben láttam, az arany jól állt neki.
de kivülröl tetszik az uj honda ,fölegaz eleje elég vad .

Azért 2000 -es motortol 140LE ,szerintem ez bün.

Jaj, ne legy mar ilyen naiv, hogy nem azert keszult a felmeres, hogy ne legyen belole staitisztika...
Kulonben meg azt is oda kene am tenni ez melle, hogy melyikbol mennyit adnak el, meg melyikrol mennyi hasznalati ido utan irnak be Nepitelet-t, mert pl Jazz-ben van ami nehany szaz km utan mar ott szerepel a listaban...hat annyit megy akarki 1-2 nap alatt is, es csodalkoznek ha barmi baja lenne ennyi utan akarminek is
mondjuk gondold így, a tények akkor is tények maradnak

sorry, de szerintm butaságokat írsz. Én vennék egy hondát, és szarrá menne alattam , belebuknáma pénzem, biztos beírnám oda, miért ne? kit érdekelne más mit hondol meg honda, ha egyszerüen beszart alattam, csak tudod nem nagyon van ezekszerint ilyen, emrt ilyeket nem írnak. Ha egyszer az van írva népitélet, meg senki nem tudta hogy ebből egyszer is majd vmi eredmény születik, igy nem lehetett megbundázni, így most akkor miért nem tudod elfogadni
ez bizony szopás. 

Mert azok a masok csak egy hasznalati tegykent kezelik az autot, nem babusgatjak. Kulonben meg irhatna csomo ember a hibatlan francia meg olasz szutykairol, de nem teszi, egyreszt mert azt sem tudja, hogy egyatalan van ilyen, masreszt meg telibe leszarja, ha tudja is. Egy pl Hondas vagy Toyotas juzer meg sosem fogja beirni, hogy hujere szopta magat az autoval, mert az milyen mar, meg kulonben sem hinnetek el Ti, vagy azt mondanatok, hogy vmi francia vagy olasz autos fake irasa.
idézek a totalcar oldaláról:
A legjobb ötben egy koreai (Hyundai Accent), majdnem dobogós a kényelmes és megbízható Skoda Superb (csak a szervizeit nem szerették igazán), de nyerni csak japán tudott.
A legjobb ötben egy koreai (Hyundai Accent), majdnem dobogós a kényelmes és megbízható Skoda Superb (csak a szervizeit nem szerették igazán), de nyerni csak japán tudott.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!