Honda CRX Motorcsere
aktuális téma

Sziasztok! Jelen esetben CRX 2 gen (amelyik gyárilag 124LE motorkód nem biztos, de talán D16Z6) morcosításárol lenne szó - gontoltam ki lehet cserélni a mociját a gyárilag v-tec-es crx motorjára (B16A1-re, igen kérdezhetitek hogy mé' nem olyat veszek, de hát nincs........illetve csak mocit tudok szerezni esetleg :( ) vagy esetleg melyik más honda motorral kompatibils a verda (1.8as integra motor hm-hm??? vagy civic type-r bár ezt én sem hiszem már scak az alakja miatt sem ) Nos mi a véleményetek?
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Nem kinek sikerül, kinek lesz pénze rá, hogy megérje :)
benzinnyomás szabályzásra mi a megoldás? milyen szabályzót kell beápiteni ? vagy a gyári állitható ?
70-be jött a két tengely? Az tényleg egész korrekt ár! Mondjuk VTEC-ben is láttam hasonló árakat. Na jó, nem éppen Skunk, de állítólag a CatCams is korrekt minőség, ha esetleg valakit érdekel. Hondákhoz rengeteg féle verziót kínálnak, akár még az S2000 -hez is (csak ehhez 8 félét)!
Mindjárt számolok...
Én kb. olyan 700e-nél tartok asszem, amit eleve egy drágább bázisba pakoltam.
A gépem gyárilag 775kg volt, most 725kg. Én csak 75kg vagyok.
A gépnek még fogynia kéne olyan 700 alá, majd meglássuk, marad-e arra is lóvé.
Aztán még el kell játszanom a futóművel, tapadással...
Szóval még van mit tennem márciusig!
Én kb. olyan 700e-nél tartok asszem, amit eleve egy drágább bázisba pakoltam.

A gépem gyárilag 775kg volt, most 725kg. Én csak 75kg vagyok.

A gépnek még fogynia kéne olyan 700 alá, majd meglássuk, marad-e arra is lóvé.
Aztán még el kell játszanom a futóművel, tapadással...
Szóval még van mit tennem márciusig!

Sajna nálam ez az 1,6-os moci "kényszermegoldás".
Az én motoroom (Rover K) max. 1880ccm-el létezik, feljebb nem lehet húzni. Az az 1880 is már nagyon költséges, és akkor tényleg megint csak arra "várhatok", hogy kinek sikerül végre egy jó 1,6T--t összerakni.
Idén még nem sikerült ilyesmi senkinek se, de erre nem alapozhat az ember.
Szívó üzemű autóval aaz embernek kötelessége a köbcenti határr tetjére kerülnni, mert a szinte mindenhol alkalmazott 1,7-es turbo szorzó nálunk nem megy. Egyedül A11-ben van 1,6-os szorzó, feljebb még annyi se.
Na ezért hoztam ezt a döntést.
Ez már nálam fix. 2006-ra, aztánn 2007-re még lehet módosítani.
Az a sok 1,8-as gép 2006-ra már nagyjából vesztesnek mondható.
Az én motoroom (Rover K) max. 1880ccm-el létezik, feljebb nem lehet húzni. Az az 1880 is már nagyon költséges, és akkor tényleg megint csak arra "várhatok", hogy kinek sikerül végre egy jó 1,6T--t összerakni.
Idén még nem sikerült ilyesmi senkinek se, de erre nem alapozhat az ember.
Szívó üzemű autóval aaz embernek kötelessége a köbcenti határr tetjére kerülnni, mert a szinte mindenhol alkalmazott 1,7-es turbo szorzó nálunk nem megy. Egyedül A11-ben van 1,6-os szorzó, feljebb még annyi se.

Na ezért hoztam ezt a döntést.
Ez már nálam fix. 2006-ra, aztánn 2007-re még lehet módosítani.
Az a sok 1,8-as gép 2006-ra már nagyjából vesztesnek mondható.

ilyenem mar van!!k..jo!
nekem is jol jonne!!k..jol!
A stage III 270-279 fokosak. (szívó-kipuf.)
A stage III tengely van 290 körül, mindjárt megnézem. Ez a II egy félvér változat az utcai és verseny között.
Gratula a kocsidhoz, nagyon megy, de ennek most nem tudok örülni.
Nyár óta kb400 ezret fektettem alkatrészekbe, meg még lenne híja, de így meg nem sok értelme van. Kb 200 lovat tudnék kihozni a VTi ből, de még akkor is ott van az 1030 kg-os önsúlya kipakolva a gépnek, meg én 90 kg.
Hatalmas előnnyel indúlsz kisebb teljesítménnyel is.
Most vagy én fogyok, vagy feldarabolom a VTi-t :)
Sajnos nekem utcai használatra is kell a gép, ezért nem kaphatom nagyon szét.
Nyár óta kb400 ezret fektettem alkatrészekbe, meg még lenne híja, de így meg nem sok értelme van. Kb 200 lovat tudnék kihozni a VTi ből, de még akkor is ott van az 1030 kg-os önsúlya kipakolva a gépnek, meg én 90 kg.
Hatalmas előnnyel indúlsz kisebb teljesítménnyel is.
Most vagy én fogyok, vagy feldarabolom a VTi-t :)
Sajnos nekem utcai használatra is kell a gép, ezért nem kaphatom nagyon szét.
Melegitsd a vizet es/vagy az olajat futobetettel...tiszta eszaki dizelfeelinges lesz, konnektor pl a hutomaszkba, oszt kesz 

A 266 fok melyik rajtuk?
Én úgy tudtam, hogy valami 220-tól mennek 290-ig kb...
Vagy ez a skunk valami solid cucc?
Én úgy tudtam, hogy valami 220-tól mennek 290-ig kb...
Vagy ez a skunk valami solid cucc?

Jaja, én is valami 300 feletti adatra emlékszem, lehet hogy 310.
Utcai gépnél nem is csoda az ilyen!
Már gondolkodom amolyan blokk oldalába fúrható fűtőbetéten is, legalább a garázsból induljak el kisebb olajfogyival!
Utcai gépnél nem is csoda az ilyen!
Már gondolkodom amolyan blokk oldalába fúrható fűtőbetéten is, legalább a garázsból induljak el kisebb olajfogyival!

Ez szép!
Valami hasonlót kell most faragnom, de nem teljesen ilyen lesz!
Ismered a Roller barell-t?
www.lumenition.co.uk
Ott van olyasmi, de k.drága.
Inkább fogok 1 alu tömböt, azt kifaragom magamnak!
Ráadásul a gázbovden vezetése annak nem teljesen jó nekem, így legalább olyan lesz, mint amit én akarok!
Sajna meg kell lépnem, 284-es tengely már nem komálja a single TB-t.
Valami hasonlót kell most faragnom, de nem teljesen ilyen lesz!
Ismered a Roller barell-t?
www.lumenition.co.uk
Ott van olyasmi, de k.drága.
Inkább fogok 1 alu tömböt, azt kifaragom magamnak!

Ráadásul a gázbovden vezetése annak nem teljesen jó nekem, így legalább olyan lesz, mint amit én akarok!
Sajna meg kell lépnem, 284-es tengely már nem komálja a single TB-t.

Egy ilyentől meg egyenesen megbolondúlnék :)
Ezek a tengelyek pl 305 fokosak, hiányzik a középső bütyök (súlycsökkentés), 1800 dollár, és csak 5000 rpm felett lehet használni.
A SKUNK2 StageII tengelyek 266 fokosak, újonnan 500 dollár körül vannak (a 2db)
Mindenkinek más!
Én pl. most vettem Ebay-on 4db kovácsolt dugót a hozzá tartozó hüvellyel, kovácsolt hajtókarokkal, csapszeggel, gyűrűkkel használtan 90eFt-ért.
Egy szívósor tömítés az én motoromhoz gyáriban 700Ft.
Verseny acél lendkerék 40eFt.
4-2-1-es leömlő volt újonan 65eFt.
Sport bütykös 70eFt/2db
Nekem ezek az árak nem tűnnek soknak.
Minden relatív, de a többi márkához képest pl. nem drága.
Hondánál mit akar az ember? A hegyesebb bütykös is olyan 290fokosnak felel meg asszem. Nekem most 284-es lesz benne. 290 fokkal már sokmindent el lehet érni, de ha valaki egy Vtec-es bütyköst cserél, akkor bizonyosan jobban a pénztárcájába nyúlhat...
Gondolom 70-ért nem dobálják azokat, vagy mégis?
Én pl. most vettem Ebay-on 4db kovácsolt dugót a hozzá tartozó hüvellyel, kovácsolt hajtókarokkal, csapszeggel, gyűrűkkel használtan 90eFt-ért.
Egy szívósor tömítés az én motoromhoz gyáriban 700Ft.
Verseny acél lendkerék 40eFt.
4-2-1-es leömlő volt újonan 65eFt.
Sport bütykös 70eFt/2db
Nekem ezek az árak nem tűnnek soknak.
Minden relatív, de a többi márkához képest pl. nem drága.
Hondánál mit akar az ember? A hegyesebb bütykös is olyan 290fokosnak felel meg asszem. Nekem most 284-es lesz benne. 290 fokkal már sokmindent el lehet érni, de ha valaki egy Vtec-es bütyköst cserél, akkor bizonyosan jobban a pénztárcájába nyúlhat...
Gondolom 70-ért nem dobálják azokat, vagy mégis?

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!