Cikk: Metabond fémfelület-nemesítő
aktuális téma

A legtöbb gépjármű esetében az üzemanyag által létrehozott energia jelentős hányada a motor súrlódó alkatrészeinek ellenállása miatt vész el. Erre nyújt gyógyírt a Metabond termékcsalád, mely adalékainak köszönhetően csökkenti az alkatrészek egymás közötti súrlódását, mellékhatásként pedig a motor élettartamának növekedését, fogyasztáscsökkentést és jobb teljesítményt érhetünk el. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ezek a kenőanyagok csak bizonyos kritériumok mellett kerülhetnek piacra. Ergo nem átbaszás. Lehet hogy nem fogja vele az autód 90 évig bírni vagy ha igen, nem valószínű, hogy emiatt, de kipucolja jól a motort

Ja!? Én okleveles anyagmérnökre tippeltem volna. Mondjuk valszeg igaza van, de akkor is

autóátépítő-mester

Te mi is vagy szakmád szerint?

akkor ne vedd meg...
Pfff ezt az átverést bazz... Aki ezt elhiszi az egy hülye! A metabond beépül a felületbe és megszűnika kopás jóformán... Úr isten ezt a népbutítást! Rohadjon el minden reklámokat kitaláló fasz!
Halihó!
Írtam neked az autód oldalára!
Majd sasolj rá!
Írtam neked az autód oldalára!
Majd sasolj rá!
Megkaptam!
Holnap küldöm a részletes infót!
Holnap küldöm a részletes infót!
Te is töltsd ki az adatlapot gyorsan, aztán nyomom rá a választ emailben... az a biztos! 

Hali
Nekem is Olyan a vas mint a Micié, ha nem gond nekem is küldhetsz árakat!
2T trabimba használtam a Metát!
Nekem is Olyan a vas mint a Micié, ha nem gond nekem is küldhetsz árakat!
2T trabimba használtam a Metát!

No ennek nincsen akadálya!!!
Adok egy linket, ahol ki kellene tölteni egy adatlapot!
Küldök neked ajánlatot, olajra is és adalékra is!
Rendben?
Online Olajcsere

Adok egy linket, ahol ki kellene tölteni egy adatlapot!
Küldök neked ajánlatot, olajra is és adalékra is!
Rendben?
Online Olajcsere
Próbáld ki én is most raktam bele szeptemberben egy adag Goldot, de hallhatóan halkabb és simább az alapjárat. Egy próbát megér, ha nem jött be akkor legközeleb nem raksz, ennyi

Akkor jo ez a metabond adalék?
Olajcserés az autom, lehet hogy kipróbálom.
Olajcserés az autom, lehet hogy kipróbálom.

bocs, csak az este már nem olvastam végig a kommenteket.
Amúgy azt nem értem, miért keverik a prolong és tsai közé a metabondot sokan, mikor a meta nem ígéri azt, hogy olaj nélkül 5000 km-t mehetsz, hogy nyugodtan menj víz nélkül is tovább.
A metabond annyit tesz, hogy csökkenti a súrlódást, ezáltal ha egy véletlen folytán elfolyna az olaj a kocsiból, akkor talán eljuthatunk az első utunkba eső szerelőig. Amúgy meg a surlódás csökkentésével növeli a motor élettartamát.
Nem egy ismerősöm van, aki használja (szerelő, versenyző), és míg korábban szezononként motorgenerál volt a tapasztalat, mióta metabondot használnak, van akinek már 3 szezont ment a motor bármilyen gond nélkül, és az első szezon után még a hónolás is felfedezhető volt a blokkban.
uff... szóltam.

Amúgy azt nem értem, miért keverik a prolong és tsai közé a metabondot sokan, mikor a meta nem ígéri azt, hogy olaj nélkül 5000 km-t mehetsz, hogy nyugodtan menj víz nélkül is tovább.
A metabond annyit tesz, hogy csökkenti a súrlódást, ezáltal ha egy véletlen folytán elfolyna az olaj a kocsiból, akkor talán eljuthatunk az első utunkba eső szerelőig. Amúgy meg a surlódás csökkentésével növeli a motor élettartamát.
Nem egy ismerősöm van, aki használja (szerelő, versenyző), és míg korábban szezononként motorgenerál volt a tapasztalat, mióta metabondot használnak, van akinek már 3 szezont ment a motor bármilyen gond nélkül, és az első szezon után még a hónolás is felfedezhető volt a blokkban.
uff... szóltam.

Ezeket szúrtam itt be korábban...
Volt valami kérdés ott?
Csak közölte, hogy Castrol lett belerakva, meg fémfelületnemesítő...
Csak közölte, hogy Castrol lett belerakva, meg fémfelületnemesítő...
No de ezt a dolgot amit mondasz, és valóban így van, szerintem ráhúzhatnánk a világ összes dolgára... nem?
Az összes adalékra, összes olajra, a Balzers bevonatra, a C vitamin tablettától kezdve mindenre ennyi erővel...
Az összes adalékra, összes olajra, a Balzers bevonatra, a C vitamin tablettától kezdve mindenre ennyi erővel...
Nos...
Tehát, miért olcsóbb a METABOND olaj az ELF-nél?
ELF-et nem forgalmazhatunk csak úgy... Az ELF cég ráteszi a kis/nagy hasznukat a már bedobozolt, literes, 5 literes stb... olajakra...
METABOND megveszi tartálykocsiszámra az ELF olajakat... saját dobozolóüzem, saját hálózatos értékesítési módszer...
Ez az eredménye: (egy átlagos olaj:)
ELF Excellium 10W40: 2600 Ft / l
METABOND Speed 10W40: 1700 Ft / l
És ez a normál ár, tehát nincs semmilyen kedvezmény levonva...
Tehát, miért olcsóbb a METABOND olaj az ELF-nél?
ELF-et nem forgalmazhatunk csak úgy... Az ELF cég ráteszi a kis/nagy hasznukat a már bedobozolt, literes, 5 literes stb... olajakra...
METABOND megveszi tartálykocsiszámra az ELF olajakat... saját dobozolóüzem, saját hálózatos értékesítési módszer...
Ez az eredménye: (egy átlagos olaj:)
ELF Excellium 10W40: 2600 Ft / l
METABOND Speed 10W40: 1700 Ft / l
És ez a normál ár, tehát nincs semmilyen kedvezmény levonva...
Ez a Balzers bevonat mennyibe kerül?
Tehát ezzel bevonni a motort? Mert gondolom erről van szó...
Tehát ezzel bevonni a motort? Mert gondolom erről van szó...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!