Cikk: Metabond fémfelület-nemesítő

Témakör: Tuning
aktuális téma
Metabond fémfelület-nemesítő

A legtöbb gépjármű esetében az üzemanyag által létrehozott energia jelentős hányada a motor súrlódó alkatrészeinek ellenállása miatt vész el. Erre nyújt gyógyírt a Metabond termékcsalád, mely adalékainak köszönhetően csökkenti az alkatrészek egymás közötti súrlódását, mellékhatásként pedig a motor élettartamának növekedését, fogyasztáscsökkentést és jobb teljesítményt érhetünk el. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Grabowski
2008. május 03. 22:37
1: nem reklámozom, hogy vegyetek tőlem.
2: egy szóval nem mondtam, hogy Hű ez marhafasza vegyen mindenki ilyet, sőt azt is elmondtam, hogy van aknek beválik van akinek nem.
Grabowski
2008. május 03. 22:36
És egy jótanácsot szeretnék nektek adni, minden hátsó szándék és üzleti megfontolás nélkül:
autóalkatrész-kereskedőként gyakran találkozom reklamációval.
Egy hölgy még kb 2 éve vitt tőlünk egy vezérműszíjat. Felhívtuk a figyelmét, hogy csak szíjat nem lehet cserélni, csak görgőkkel, vízpumpával együtt, vagy elveszik a garancia.
Őt nem érdekelte, nem akart rá költeni.
Pár hét múlva visszajött, hogy elszakadt a szíj térítsük meg a motorban esett kárt.
Kapcsolatba léptünk a cég itthoni forgalmazójával. Persze a válasz az volt, hogy garancia csak a komplett vezérléscserére van. Egyébként, pedig kérnek fényképet a beszerelés előtti és utáni állapotról, fényképet a tönkrement motorról, beszerelési jegyzőkönyvet stb stb stb...
A hölgy majdnem elsírta magát, mert ezek valljuk be, nem teljesíthető dolgok...
Szóval, ha felelősségre vonjátok a céget, ezeke készüljetek, mert cigánykodás ide-oda, de hasonló lesz a helyzet
totyy528
2008. május 03. 22:34
akkor biztos összefutsz würth-ösökkel. Bezzeg az Ő adalékjaik...
mreni
2008. május 03. 22:32
totyy528
2008. május 03. 22:30
több esetben ír ez a koma a metabondról. azokat is olvastad?nyilván te forgalmazod, ezért véded valamennyire. Ahogy a koma írja, döntse el mindenki maga. ahogy a kommentek között is látod
Grabowski
2008. május 03. 22:30
nem rontod az üzletem, mert mi elsősorban szerelőknek árulunk, és nem hinném, hogy ők CS-t olvasgatnak
Én csak azt akarom bizonyítani, hogy attól, hogy valakinek nem vált be, még nem feltétlenül szar, és meg akarom világítani a másik oldalt is. Azt hogy nektek problémát okozott, sajnálom, de nem ellenetek akarok beszélni.
japmas
2008. május 03. 22:28
Grabowski!
Te biztos árulod is és a világért sem szeretném rontani az üzletet sem Neked, sem másnak és nem szerettelek volna felizgatni soraimmal!
NEM VITA!
Mint olvashattad soraim között NEM RONTANI SZERETNÉM A HÍRÉT, MEGOLDÁST KERESEK!
Gondolom a többiek is, hogy NÁLUNK MIÉRT NEM MŰKÖDIK?!
Nekem pl. a váltóban zseniális volt, ezért próbálkoztam be a motor revitalizálásával is.
De ha már revitelizáló, akkor előtte egy tisztítás, ha már revitalizáló és tisztító, akkor az Ő olajuk, hiszen magasabb a gyulladáspontja, jobb kenés, nagyobb teljesítmény, ritkább csere, mert 30.000,-Km-t mehetek vele, kissebb kormolóanyag tartalom, stb..stb..!
Szóval mind az Ő termékükethasználtam, nehogy összeférhetetlenség lépjen fel!
Úgy voltam vele, hogy áldozok rá ennyi pénzt, hogy az autóm élettartamát megnöveljem +1,+2-évvel!
Sajna történt ami történt, most imádkozok, hogy ne legyen gond és valóban megtérítsék a kárunkat "cigánykodás" és hercehurca nélkül!
A 30.000Km-hez hozzá tartozik, hogy 2.000-2.500Km-után sürgős cserére kért a cég, becsületükre legyen mondva, hogy jelezték a bajt az olajelemzés után!
Két hónap alatt majdnem 5x cseréltem olajat! Időm nem volt 30.000Km-t menni, mert nem értem rá az olajcserék miatt! :)
Nem tudom esett-e szó már a "megmagyarázhatatlan kémiai folyamatról", de sikerült beszélnem két kémikus ismerőssel is, mivel azt mondták, hogy ilyen nincs, így ez még tisztázásra vár.
Lehet, hogy egyszerűbb volt ezt mondani, mint elmagyarázni az okát a történteknek, ezt teljes mértékben megértem, csak megrendíti az ember bizalmát!
Szóval keressük a magyarázatot továbbra is!
totyy528
2008. május 03. 22:22
http://belsoseg.blog.hu/2008/02/27/miert_nem_probalom_ki_a_prolongot
totyy528
2008. május 03. 22:20
http://belsoseg.blog.hu/2008/02/27/miert_nem_probalom_ki_a_prolongot
ezt olvassátok el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grabowski
2008. május 03. 22:15
jó én inkább kiszállok ebből a vitából mert nincs értelme
reiroll
2008. május 03. 22:13
Szia!

Pontosan erre gondolok én is, ill. akivel beszéltem "pár" emberrel.
Lennél oly szives és megkeresed nekem az indexes topicot vagy az elemző felhasználó nevét!
Köszönöm!
reiroll
2008. május 03. 22:11
Itt szó sincs anyázásról, nem ez a lényeg, hanem azt szeretnénk, hogy ne legyen több ilyen és a MI kárunk is legyen megtérítve. ENNYI semmi más
Ha ezek a csodaszerek csodát nem tesznek, kárt se tegyenek!!!
monky
2008. május 03. 22:10
Nos az igazság,az hogy roncsolja a fémfelületet a metabond,meg a hasonszőrű társai,van 1 srác z index fórumon,a dízel topicban,mérnök,ők vegyelemezték,és megdöbbentő eredményt kaptak,ha jól tudom klór tartalmú vegykeverék,ami jó kenőképességgel rendelkezik,ám fémmel érintkezve oldja azt.
Uff
totyy528
2008. május 03. 22:08
csak megkeresem azt a fránya cikket
Grabowski
2008. május 03. 22:06
én rengeteg embert tudok említeni akinek bevált... innentől meg szerintem felesleges a vita, mert valakinek bejön, van aki meg anyázik
japmas
2008. május 03. 21:57
Kopp-kopp-kopp!
Szép estét mindenkinek!
Elején meg kell, hogy jegyezzem nem olvastam végig még az összes hozzászólást, de rászánom az estét és megteszem, de már is mondhatom, hogy könny szökött a szemembe amikor olvastam a sok-sok pozítívumot róla és úgy érzem diszkrimináció, hogy én nem lehetek a pozitív "arcok" között!
Valamikor még én is hittem benne és használtam is, hajjj..., de jó is volt! Míg meg nem tettem vele 3000km-t!
Csak az a fránya titkos és bűvös 3000!
Ezen a legtöbb társunk elvérzik!
Ajánlottam másoknak is, mint említettem, így 5-4autónál ilyen zseniálisat produkált, mint nálam és Reiroll-nál!
Most GyUhri Gellerrel tárgyalok, hogysegítsen rendberakni a motor és BÍÍÍRJA RÁ, hogy I N D U L J ! ! ! ! !
Mert egyre zajosabb és nem akaródzik javulni!
Türelmem és pénzem fogytán, károsultak száma pedig növekszik!
Hogy is van ez?!
Most kutatom az összefüggéseket és keresem az okát,hogy ezen REMEK TERMÉK nekünk miért nem működik?!
Volt aki használt tisztítót, volt aki nem.
Volt aki másik olajat használt hozzá, nem a Metabondosat, voltak akik a Metabondosra adták ki a pénzt!
Egy olajjal nem mész többet pár száz km-nél és utána kukka?!
Hidrotőkék "Sanyi", Csapágy beáll?
MIÉRT?!?!?!?!?!
NEM KOPHATOTT MEG!!!!
Láttátok a filmet!?!
N E M K A P O L A J A T É S S E M M I G O N D ! ! !
Közel gyémántkeménységüre keményíti a felületet, NEM SÉRÜLHET!
Nem egy ilynetől, hogy "netán" "Részleges kenéshiány" lépHETett fel!
Azért a "HET", mert Ők sem biztosak benne és a jelek azt igazolják, hogy volt kenés, de ha volt kenés nem történhetett volna ez!
Szóval REJHTÉLYES ENEHRGIÁKH MŰKÖDHHETTEK!
No!
Olvasom a régebbieket!
Üdv.:
Laci
totyy528
2008. május 03. 21:48
e30 316 m40es moci. egyértelmű volt a szétszedés után hogy az olaj nem bírta a hőt, és megfolyósodott. ez 5éve volt
reiroll
2008. május 03. 21:41
Leengedéskor olyan volt mint a víz, csak sötét
chef
2008. május 03. 21:39
Eléggé...
Ennyire "kilágyittota" volna az olajat?
nem semmi.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 331 találat 17 oldalon