A tuning világában nincs olyan, hogy valami teljesen kimegy a divatból. ( Na jó, van olyan, ami tényleg eltűnt, de azért nem is kár igazából hahota) Mindig jönnek új trendek, aztán vagy kikopnak és később, megújúlva kerülnek újra köztudatba (lásd neonok, alvázfények, "Lamboajtók") vagy örökre velünk maradnak. Lehetetlen felsorolni a különböző stílusjegyeket, de a '90-es évek végén és a 2000-es évek elején tomboló őrületek közül egyre több jön vissza, csak most már sokkal igényesebb formában. Emlékeztek még, amikor E36-ra E46 frontot pakoltak, vagy Golf 3 elejét szabták át 4-esre, illetve különböző, típusidegen lámpákat faragtak be az autókba? Igen, volt ilyen is. Na most Nick Nissanja pont ezt eleveníti fel, kicsit modernebb és dögösebb köntösben! 
 
A karosszéria követi az aktuális divatot és megkapta a szélesítéseket. Hátul Fiberglass Mafia V2 darabok kerültek fel, míg előre Fly1 Motorsports elemek. Ahogy haladunk hátrafele, Lamborghini stílusú "nelásskirács" került a hátsó ajtóra, alatta pedig Fly1 Motorsports "kacsafarok" szárny. Azonban ennyi leszorítóerő nem volt elég Nick számára, ezért még egy Big Country Labs, óriási hátsó szárnyat is felpattintott, de nem ez a legdurvább átalakítás, hanem a Porsche 911 hátsó lámpák beépítése és a kipufogók elhelyezése hátsó lökhárító nélkül. ezt a megoldást ma már ritkán látni, esetleg Lamborghini-k, R8 Audi-k és persze Porschek-ra lehet jellemző elvétve. A Craft Square visszapillantók teljesen beleolvadnak a képbe, a Blackfish Graphics fóliázás pedig versenautóssá teszi a kocsit. 
 
A kiszélesedett karosszéria alá nem lehetett akármilyen méretű felniket feldobni, de Nick ezt is megoldotta. Work Meister S1 görgőkkel nem lehet mellélőni. Az elsők 12,5x19 ET -14-es méretei már alapból sokkolóak, de a hátsók még rátesznek egy lapáttal! 14x19 ET -9, akkora peremekkel, hogy az egész család boldogan és kényelmesen meg tudna ebédelni rajta vasárnap. A felnikre Toyo R888R gumikat húztak, hiszen mégis csak egy sportos autóról beszélünk. Mindezt persze önmagában kevés lenne, ha nem lenne alatta olyan futómű, amivel tökéletesen be lehet lőni a magasságot. Ezt Airlift Performance és Accuair elemekből álló levegős rendszerrel oldotta meg a tulaj és a rendszer egyes elemeit a csomagtartóban találjuk, nem is akármilyen környezetben, de mielőtt erről írnék, meg kell említeni a Driftworks állítható lengőkarokat, mert nélkülük nem lehetett volna ilyen mértékben bedönteni a kerekeket. 
 
Most pedig jöjjön a beltér! Itt is motorsportos hangulat uralkodik. Teljesen kipakolták az egészet és beépítettek egy egyedi bukócsövet. Erre kerültek fel a kompresszorok és a levegőtartály. Nick és utasa Recaro ülésekben foglalhat helyet és Raceism övek tartják őket szorosan. Az irányítás Vertex kormánnyal történik, a sebességváltó Likewise míg a hidraulikus kézifék Chase Bays termék. Egy Samsung táblagép is beépítésre került a műszerfalba. 
A motorról eddig nem esett szó. A VQ35DE, 3,5 literes V6 elég szépen tud szólni, de azért az egyedi kipufogórendszer ezen is képes javítani. A motortérben egyébként még Chase Bays tartályok, Mishimoto hűtő és szintén Mishimoto olajhűtő jelentik a változást, néhány fényezett alkatrész mellett. 
 
Mai divatnak megfelelő autót rakott össze Nick, egy olyan megoldással fűszerezve, amit ritkán használnak manapság, de szerencsére pont úgy, hogy nem lett giccses a végeredmény. További képekért KATTINTSATOK IDE! Érdemes! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. április 03.)

Forrás: Fast Car