A Carstylingon mindig érdekesek a user autók. Persze, amióta a Facebook átvette a hatalmat, nem frissül olyan gyakran mint korábban, de AMTS közeledtével, mindig felkerülnek újdonságok. Ilyen ez a kék 147-es is. 
 
Ákosnak ez az első autója. Közel két éve van meg az autó és a kezdet azért nem volt túl egyszerű. A kor és a korábbi tulaj elég csúnya nyomokat hagyott az autón. Rozsdásodás, ami elkerülhetetlen egy ilyen korú autónál, parkolási sérülések és nem megfelelő javítások/fényezés volt a fő probléma. Teljes alvézvédelem és lakatolás után, bekerült a TA Technix állítható futómű, a kerékjáratokba pedig Dotz Revvo felnik költöztek, 7,5x17-es méretben, 195/40-es gumikkal. 
 
Innentől nem volt megállás, mivel Ákos új színt akart adni az autónak és itt jön képbe a Finest OEM+ és a Matrica Center. Előbbi csapattal megtervezték a külsőt és változtatásokat a futómű terén, utóbbi cég pedig felhelyezte a 3M Satin Ocean Shimmer fóliát valamint a tetőt és a "pajzsot" szatén fekete fóliával húztak be. A köetkező lépés a levegős futómű beszerelése volt. A lufikat a TA gátlókra építették és a rendszer elemei, kompresszor, tartály, szeleptömb, a csomagtartóban kaptak helyet, kellemes megvilágításban. 
 
Lehetne még kicsit variálni, hogy alacsonyabb legyen az autó eleje, de Ákos jelenleg teljesen elégedett az autójával, ami érthető. 
 
Képekért köszönet a Finest OEM+-nak! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. október 15.)