29-es Körzet Tuning Klub

Elnézést mindenkitől a hosszabb hallgatásért, de velem is az történt mint annyi mással, káózott egy vírus. Nem vette figyelembe, hogy nem akarom, azt se, hogy szeretném a "gyors lefolyású" kategóriába zsuppolni. De a visszatérést egy igazi már-már legendás csapattal kezdeném jóvátételként. Ők pedig a 29es Körzet (tuning klub)!!
A képeket, meg a tavalyról fennmaradt emlékeket visszaidézve a csapatról, valahogy csak össze kéne hoznom többször ilyen fotózós túrákat az évben, egyszerre megfotózni 2-3 autót, mert azért lenne mit, és szívesen bemutatnék sok vasat itt is, meg az Autó-Motorban is, ami ugye az egyetlen túlélő klasszikus autós újság magyar tartalommal. Kicsit szomorú, hogy 25 év után visszakanyarodunk oda, hogy a magyar tartalom a ritka az autós újságokban, csak hát a nagy kiadóknak olcsóbb átvenni a német cikkeket, amelyek lefordítva, fotókkal, magyarítással is olcsóbbak, mint honi újságírókkal, fotósokkal elkészíttetve. Ahogy Hernádi Géza barátom mondta már jó tíz éve: "a menedzserek megölik az újságokat". Gondolom ez más szakmákra is igaz, mikor az emberből csak egy rubrika lesz az Excel táblázatban, az újságból, sajtból, bármiből pedig termék, aminek minél olcsóbban el kell készülnie. Mert ugye jó reklámmal és marketinggel bármi eladható, mint tanuljuk meg keserűen a két hónap alatt széteső márkás cipők, elnyúló pólók, gyalázatos anyagokból készülő autók világában. Szóval amellett, hogy neteztek vegyetek újságokat, Autó-Motort, VW Depót, meg könyveket. Na ennyi a promó a szakmámért.

29-es Körzet Tuning Klub
Visszatérve a frenetikus 29es Körzetre, a csapatból Palotai Krisztián lett a hírt adó, de kérte, hogy jelezzem, hogy a klub több főből áll és mindannyiuk nevében írta a következő rövid sztorit:


"Nehéz így bele kezdeni a kis klubunk történetébe. Tudnánk róla írni bőven de megpróbálom a lényeget összefoglalni, hátha lesz aki kíváncsi és elolvassa. Gondolkodtam, hogy poénosra veszem a témát, és nagy sztorikat írok rólunk, de inkább tömören a lényeget mert nem is olyan vicces ez a tuning élet :D.
A klub 2012 ben alakult,akkor 4 fővel. Előtte már mindenki ismerte egymást de nem volt semmiféle "csapatba verődés". A 2013-as AMTS tuning showra verődött össze úgy a csapat, hogy bemutatkozhasson mások előtt. 12 autóval/taggal alkotjuk ezt a kis klubot, mind barátok vagyunk ismerjük egymást.
Sokan kérdezik tőlünk, hogy lehetnek e tagok? Teljes értékű tagokat nem szeretnénk már a klubba, mert egy baráti társaság vagyunk és ez most így jó nekünk, minden klappol :) . A másik nagy kérdés sokaknál, hogy honnan jött a 29es Körzet elnevezés? Itt ahol lakunk, Vecsés, Üllő, Tápiószecső környékén a vezetékes telefon előhívó száma a 29 :) 06/29... Innen a klub név!
Ahogy megalakult a klub, 2013 ban az első közös kiállításunkra igyekeztünk valamit villantani, mivel egy évben 1x van ekkora kiállítás az országban. Így mindig akarunk valami jópofa standot csinálni ahova kiállítjuk az autóinkat és nem csak ledobjuk a földre. Sokan feleslegesnek tartják, de mi ezt élvezzük, faragunk, agyalunk, ötletelünk és a vége általában mindenkinek tetszik, kicsit beszínezzük a pavilont ahol vagyunk. 2013 ban a legszebb stand kategória 2.helyet, 2014ben pedig az első helyet sikerült megnyernünk és idén is készülünk nagyon ;)  A legszebb stand címet azért jó érzés nyerni mert mivel klub vagyunk ez a közös munkánk "gyümölcse" és nem egyéni produkció.
Minden évben igyekszünk 1-2 saját találkozót össze hozni, erről tudnék részleteket, de aki volt tudja, milyen a 29es körzet buli, aki meg nem volt annak meg még lesz alkalom bepótolni! Szerencsére más klubokkal is jó viszonyt ápolunk, így számíthatunk egymásra. Azt látjuk egyre több klub verődik össze, talán ezzel nincs is baj de legyen mindenki tisztában a saját autójával és az jó ízlés határaival...
Aki ezt végig olvasta annak köszönjük! Reméljük sokan eljöttök az idei showra és megnézitek idén mit hozunk nektek és milyen autókkal érkezünk!
Nem utolsó sorban megköszönnénk annak a több mint 4000 lájkolónak,hogy követik a klubunkat facebookon! "

Hát ehhez csak annyit tudok hozzá fűzni: Srácok, a hírnév kötelez, parádés standot szeretnénk látni újra!!

 

29-es Körzet Tuning Klub