Hectors Tuning Club Lexus

Most némileg felborítom a beérkezési sorrendet, kicsit megkeveredtem, de talán mégsem baj, hogy a Hectors Tuning Club került így a látképbe. Veres Norbi, a kommunikálással megbízott tag átszórta a fotókat, és mindjárt megakadt a szemem a Lexuson. Ritka madár bizony, amely korból való, akkor még alig adtak el itthon Lexusokat, nem hogy valaki tuningolja is. Itt megtörtént, így nem kell amerikai, vagy japán oldalakat nézni, ha felpöckölt Lexus LS látására vágyik az ember. Persze ne vezessen félre titeket ez a lelkesedés, a csapat többi autója is finom darab, itt a ritkaság hozta az örömkönnyeket. De lássuk miképp mutatkozik be Norbi:

"Klubbunk nem rég alakult. 3 éve kezdődött a dolog, mint baráti társaság építettük autóinkat. Szép lassan kiforrta magát, és idén fogalmazódott meg a gondolat, hogy alapítsunk egy klubbot és az AMTS-en debütáljunk és mutassuk meg kik is vagyunk Mi.

Társaságunkban különböző stílusban épült autók vannak,eme vegyes felhozatallal szeretnénk magunkat képviselni és megismertetni az országgal. Pár autónkat már jól ismer a nagyérdemű, és pár újonnan épült géppel is gazdagodtunk. Autóink között található VIP, Drift, Show car és Hellaflush és Dapper sílusúak is. Tagjaink az ország különböző helyeiről érkeznek és van egy tagunk, aki egyenesen Bulgáriábol jön hozzánk hogy be mutassa az autóját.

Hetors Tuning Club

Minden tagunk idén újít és átalakít a showra, hogy még színvonalasabb és szebb gépet tudjon kiállítani. És had tegyek említés néhány autónkról: az országban egyedülálló Lexus Ls 400 VIP stílusban a teljesség igényével. BMW E30 driftautó a pályák és gumifüst világából. Golf 4 a mindennapos használatú, kívül-belül minden porcikájában átalakított utcai autó. Egy 5-s szériás BMW airride-al és patika állapottal. Honda Civic a porba rakva Hellaflush stílusban. Lesz köztünk egy Dapper Impreza és végül de nem utolsó sorba egy a tavalyi AMTS-en debütált Nissan S13 show car különböző stílusok keverésével ,mint BCL szárny és 20 colos alufelnik és nem mellékesen teljes hifi installációval ami garantálja hogy a B pavilon sose legyen csendben.
Előre is köszönjük a lehetőséget és várjuk a fejleményeket."

Hectors Tuning Club