Azt hiszem elég érdekes dolog, ha már előre felkészülünk lélekben az AMTS-re, és kicsit körbeszemlézzük, hogy kiket láthatunk majd kint, milyen csapatok, fejek lesznek ott. Ez már csak a baráti szálak fonogatása okán is érdekes, mert hát felfedezhető, hogy milyen hasonló lekületű fazonokkal lehet majd összeakadni. Így a GANG HÍREK keretében el is kedjük a szemezgetést a csapatokból, akik már bejelentkeztek résztvevőnek. Kezdjük a Black Gun Garage csapattal, tőlük Matus István a következőket kerekítette, amolyan bemutatkozóként.

Black Gun Garage

És még megemlíteném, hogy Quad kitalált, egy jó dolgot, ami által folyamatosan lehet dumálni a témában, a cikk után a "híralany" csapat arcemberei is tudják frissíteni a .topicot, így nem kell rám várni, ami sokszor sok idő, hogy tegyek végre valamit fel. Így az én dolgom a kezdő lövés, a meccs lefolytatása, már a szóban forgó csapat, és a lelkes rajongóik (vagy éppen nem) közötti aktivitástól függ. A lényeg, újabb kiegészítéssel blog szerűen feléled a cikk is.
Szóval amit a Black Gun Garage-ről érdemes tudni (amúgy egy kis bemutatkozást kértem mindenkitől, meg valami meglebbentést, hogy mégis milyen wágeneket tol ki az aktuális csapat majd az AMTS-re. Indiszkrét kérdést nem tettem fel, mármint, hogy milyen lesz a stand, ez jó ha nekünk is meglepetés, hagy tátsuk a szánk). Na tehát a színpadon (itt) a BLACK GUN GARAGEEEEEEEEEEEEE:

Black Gun Garage Bogi
"Először is az oldal történetéről pár szót: az egész 2012. november 13án kezdődött, de ekkor még csak fejben.November 23-án létrehoztuk a Black Gun's Garage hivatalos facebook oldalát, bár csak ketten voltunk. A célunk nem csak egy átlag klub létrehozása volt. Minket nem csak az autók iránti szeretet köt össze, hanem a barátság is. Természetesen nem csak úgy összehordott minket a szél, hanem szép lassan az idő folyamán egy
szoros baráti kör kovácsolódott akikkel együtt jártunk/járunk ki találkozókra, valamint szervezünk is a Dunántúlon."

Black Gun Garage Crew
"Facebookos oldalunk elérte a több mint 5500 like-ot, ami még jobban fűt minket, hogy napról napra szebbnél szebb autó csodákkal színesítsük napjaikat. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, és a csapat minden tagjának nagy álma, hogy AMTS-en megmutathatjuk szépségeinket egy saját standnál. A csapaton kívül, még szoros baráti körből velünk tart pár hazai szépség akik eddig nem nagyon tárták nyilvánosság elé autójukat. Stand ötletünkön agyaltunk is nem keveset, de kíváncsian várjuk a látogatók véleményét, mivel tudtunkkal ilyet még senki nem csinált. Persze munka is lesz vele bőven de ha tervünk megvalósul reméljük senki nem fog csalódni.
Bár az országban rengeteg hozzánk hasonló márkafüggetlen csapat van, de mi büszkék vagyunk arra, hogy a tagok között nagy az összetartás, és bármit meg tudunk vitatni. Bizton állíthatjuk, hogy 60 évesen is kint fogunk állni a parkolóban, és a következő évi tervekről fogunk beszélgetni
."
Hát ez fiúk, lelkesítő!

Black Gun Garage