Mint ismeretes, DOTZ is tiszteletét tette a Wörthi-tó mellett immáron 37. alkalommal megrendezésre kerülő GTI-fesztiváljon. A rendezvényt megelőzően azonban egy külön bulit is tartottak, kifejezetten a márkabeli felnikkel szerelt autók tulajdonosai számára. Ez volt az első DOTZ-nap.

Az exkluzív eseményre a DOTZ Team-Ridereit, barátait és munkatársait hívták meg, akik egy felejthetetlen napot tölthettek a Wörthin a márka égisze alatt. A résztvevők május 9-én, kora reggel találkoztak egy parkolóban, az autópálya mellett, hogy együtt együtt guruljanak tovább a túra első állomására.

Ez pedig egy közvetlenül a Wörthi-tó partján fekvő helyszín volt, ahol egy móló szomszédságában remek képek készültek a résztvevő autókról.

Ezt követően a csapat közvetlenül a városközpontba, a népszerű Omas Wiese parkolóba gurult át. A konvoj igen látványos volt, útközben jó néhány fejet sikerült elcsavarni a parádés görgőkkel szerelt gépekkel.

A nap megkoronázásaként, este exkluzív party várta a résztvevőket, DJ Reed főszereplésével. A lemezlovas a "Franz Josef I" neve által fémjelzett Red Bull DJ Truck platójáról szórta a jobbnál-jobb zenéket, mellette pedig egy saját streetfood-os teherautó gondoskodott a vendéglátásról, ízletes hamburgerek formájában.

A legendás DOTZ-nap tehát ütős party-hangulatban ért véget! További részletek a galériában.

Tetszenek a DOTZ felnik? Még jobban fognak, ha tudod, hogy nem csak TüV-engedéllyel, hanem a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A DOTZ márkát itthon az Alcar Hungária forgalmazza, akár fel is próbálhatod termékeiket az autódra a 3D konfigurátor segítségével.