Csajokból ebben a pavilonban volt a legsűrűbb koncentrátum

A South Hall továbbra is az a hely a SEMA Show pavilonjai között, ahol a felnik és a csajok - na és persze a legkülönfélébb épített truckok -  koncentrátuma évről-évre a legsűrűbb. Idén sem volt ez másképp, habár sajnos a tavalyi tendencia folytatódott: míg 2017-ben járművek terén is az egyik legizgalmasabb csarnok volt a déli, a felhozatal most még a tavalyi szintet is alulmúlta.

De ez a kijelentés persze csak rutinos SEMA-látogató szemmel nézve állja meg a helyét. Kis túlzással, csak ebből a két csarnokból is meg lehetne csinálni a legjobb tuning show-t Európában!

A Vaydor Supercars egyik egyedi példánya porig rakva az Universal Air standján

Mindez nem csoda, hiszen hihetetlen mennyiségű márka, gyártó és forgalmazó bérelt standot a kétszintes csarnok aljában található Wheels & Accessories - felnik és kiegészítők - témakörének szentelt területen. Itt már tényleg komolyat kell villantani, ha valaki ki akar tűnni a tömegből.

A South Hall idén is a már jól ismert tematikát és kiállítási rendet hozta. A felső szintet szinte teljes egészében truck / pickup és offroad tematikának szentelték, mellette ezerféle kisebb-nagyobb kiegészítős stand, valamint a versenysportok és az autókhoz köthető szolgáltatások kaptak külön részleget. 

Patika GMC truck - ezúttal nem kiemelve

Az alsó szint nagyobb részét a Global Tyre Expo foglalta el, mely főként a kinti érdekeltséggel rendelkező, legjelentősebb abroncsgyártók standjait tartalmazta, de számos további, a világ minden tájáról szerencsét próbáló gyártó állított itt ki. Ezúttal is általános jelenség volt, hogy minél inkább közeledtünk a pavilon hátsó részlegeihez, annál inkább ment át "kínaiba" a felhozatal. Nagyon sok cég állított ki onnan, valamint több közel- és távol keleti országból is, néha a legmeglepőbb termékekkel.

Chevy C10 rottyon

Akik viszont vitathatatlanul vitték itt a prímet, azok a helyszín másik felét kitevő felni- és kiegészítőgyártók voltak. Ha valaki konkrétan kereket jött nézni az autójára, igencsak nehéz fába vágta itt a fejszéjét: gyakorlatilag nagyon nehéz volt olyan egyedi darabot találni, amihez hasonló design ne tűnt volna fel pár standdal arrébb. Egy pár óra bolyongás után már mást sem látott az ember, csak aranyt, ezüstöt, színre fényezettet, minden létező mélységű és kivitelű küllővel, peremmel és középpel. Na és persze szebbnél-szebb hoszteszcsajokat, amelyekből még mindig itt volt a legnagyobb koncentrátum.

Nem hiányoztak innen sem az új Supra tuningok

A kiállítók járművek terén sem aprózták el a körítést, szokás szerint nem volt hiány a legdrágább sport-és luxusautókból, komoly tuningok gépekből és makulátlan állapotra hozott veterán USA építésekből sem. Csak némiképp szerényebben, mint tavaly - de azt hiszem, panaszra így sem lehetett okunk.

Az idei új őrület, a forged carbon a felniket sem kímélte

Jól ismert Fast & Furious design, ezúttal egy Dodge Viperen

Az egyik legbetegebb építés, világító  (!!) abrocsokkal

Lehet válogatni: egy Liberty Walk és egy Earth bodykites Aventador

Némi japán belpiac, nem középiskolás fokon...

Az egyik legexkluzívabb gép a pavilonban: a világon létező 500 db McLaren Senna egyik példánya

És persze lifted truckokból sem volt hiány.

További részletek a galériában, nagy köszönet illeti értük Lamboboy-t is!

Kisorsoltuk SEMA Show 2019 játékunk nyereményét, a Chip Foose által dedikált pólót.

» Részletek itt! «