Magyarországon az autóápolás egyre nagyobb rajongó közönséget tudhat magáénak. Az utóbbi években számos márka termékei bizonyítottak már a hazai piacon, és ebben igen nagy szerepet játszott a carzoneshop.hu  autóápolási webáruház is.

Az autóápolás sokak számára csupán egy hétvégéi elfoglaltság, azonban számos vállalkozás jött létre, az elmúlt néhány évben, akik pénzt és időt nem kímélve a professzionális munkára törekednek. A tökéletesen ápolt, karcmentes és tiszta autók megszállotjaiként, igyekeznek támogatni a partnereiket abban, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel tudjanak dolgozni, ezáltal tökéletes munkát tudjanak kiadni a kezeik közül.

A Termék palettán több mint 1500 termék található, amelyből minden szektor megtalálja a számára megfelelő terméket vagy termékcsaládot. Az elmúlt időszakban 3 autóápolási szaküzlet is nyílt hazánkban, amelyek Budapesten, Debrecenben, valamint Kecskeméten is nagy népszerűségnek örvendenek.

Csúcskategóriás termékek és szolgáltatások

A carzoenshop.hu-n, nem csak az alap autókozmetikumokat tudod megvásárolni, hiszen ha a szakmában dolgozol, számos prémium kerámia bevonat közül is tudsz választani. Ha fejlődni szeretnél, és új szintre emelnéd a tudásod az autókozmetikai iparban, számos autókozmetikai képzés közül tudsz választani, amelyek színvonalas helyszínen, jól felépített tematika mentén zajló, szakmai tréningek.

Ez a csapat arra törekszik, hogy a vásárlók számára a lehető legjobb ár-érték arányú termékek széles palettáját vonultassa fel.

A CARZONESHOP exkluzív expo-ajánlata az UNIX-AMTS idejére:

Semmiképp se hagyja ki a CarZoneShop exkluzív EXPO AJÁNLATÁT: A show ideje alatt, minden autós törölközőre 20% kedvezmény jár, valamint minden vásárlás mellé a vásárló egy ajándék kaparós sorsjegyet kap. A sorsjegyek olyan meglepetés nyereményeket tartalmaznak, amelyeknek minden autóját kedvelő bizonyára örülni fog, de ez maradjon egyenlőre meglepetés!

A show ideje alatt szeretettel várják az autóápolás iparában dolgozó vállalkozókat, cégeket, hiszen részletesen bemutatják partner programjukat, a forgalmazott termékik egy részét. A meghívott vendégeikkel is találkozhattok majd a rendezvényen, mint például a ProElite és Elite Detailer autókozmetikai termékek gyártójának Lengyelországi képviselőjével is.

Látogass el a CarZoneShop standjához, az „A” Pavilon 44-es standjához, március 22-24. között a Hungexpón és fedezze fel a széles autóápolási termékpalettát. Nyerj betekintést az autó polírozás és autóápolás világába. Ha vállalkozó vagy, ismerd meg a lehetőségeket, amelyekkel egy lépéssel mindig a konkurencia előtt járhatsz!

Elérhetőségek:

A cég Autóápolási Szaküzleteit itt találja:

  • CarZoneShop Autóápolási Szaküzlet Debrecen: Debrecen, Vágóhíd utca 2.
  • CarZoneShop Autóápolási Szaküzlet Budapest: 1182 Budapest, Üllői út 565.
  • CarZoneShop Autóápolási Szaküzlet Kecskemét: Kecskemét, Máriahegy 419.
  • A webáruház elérhetőége: www.carzoneshop.hu