premiumfelni.hu néven startolt el az A-Zperformance könnyűfém felni honlapja, ahol a Z-Performance, a VMR Wheels, D2 Racing és TEC Speedwheels (korábbi ASA) márkák felsőkategóriás, legújabb modelljei kaptak helyet.

A kínálat legszebb darabjai az A-Zperformance AMTS standján megtalálhatók!

Az eredetileg SAAB tuning specialista A-Zperformance 2016-ban, indulásuk évében egy saját építésű, 330 lóerőre izmosított, saját bodykittel felszerelt SAAB 9-3 SportSedannal tette le a névjegyét a tuning szakma asztalára, a tavalyi AMTS kiállításon pedig az általuk forgalmazott, kevésbé ismert tuning alkatrész gyártókat és felni márkákat mutatták be a hazai közönségnek. A SAAB tuning továbbra a működésük középpontja, az itt kötelező profizmus és nemzetközi kapcsolatrendszer hozta magával azokat az új lehetőségeket, amelyekkel 2018. tavaszára a SAAB specialista a-zperformance.com kiegészült a csúcstechnikás tuning alkatrészeket forgalmazó premiumtuning.hu, és az exclusive könnyűfém felniket bemutató premiumfelni.hu oldalakkal.

Monoblokk – Könnyített – Kovácsolt

A könnyűfémfelni-vásárlók többsége először a márkára és a típusra keres, majd ezt követően kutatja a legjobb árat az adott mérethez. Ha pontosan tudjuk, mit szeretnénk, továbbra is ez lesz a legegyszerűbb kereső módszer, de ha például a minőséghez keressük a modellt, a stílust, méretet és árat, nagy segítség lesz az A-Zperformance premiumfelni.hu nyitóoldalán megjelenő első szűrő.


A Monoblokk kategóriában a hagyományos, felső-középkategóriás márkák és modellek jelennek meg, a Könnyített-ben a felsőkategóriások, a Kovácsolt csoportban pedig a luxus felnik. A három minőségi kategória természetesen az árakat is jelöli, de aki a hagyományos, monoblokk kategóriában keres, feltétlenül nézzen be a Könnyített felnik csoportjába, mert ott is vannak pénztárcabarát, jó ajánlatok. A Monoblokk kategóriát a német TEC Speedwheels, az amerikai VMR Wheels és az osztrák-román Z-Performance márkák képviselik 15-től 22 col között. 


 A Könnyített (Flowformed/Flowforged) kategóriában szintén a TEC Speedwheels, a VMR Wheels és a Z-Performance modelljeire lehet szűrni 18-22 col közötti méretekre. Az itt található könnyűfém keréktárcsák speciális ötvözettel készülnek. A hagyományos gyártmányokhoz hasonlítva, nagyjából 20 százalékkal könnyebbek azonos méret esetén, változatlanul magas szintű szilárdság és tartósság mellett. Elsősorban akkor érdemes ebből a kategóriából választani, ha fontos szempont az autó lehető legkisebb rugózatlan tömege. A leggazdagabb kínálatot az AUDI, BMW, Mercedes, SEAT, Skoda és Volkswagen modellekhez találjuk, de egyéb márkákhoz is választhatunk méretet és stílust. A Könnyített felnik között a belépő modell a négy színben rendelhető TEC GT3 18x8.0 méretben, TÜV/ABE minősítéssel!  A GT3 Németországban készül ugyanazzal a gyártástechnológiával, amit az ismert BBS is használ. A két cég között igen szoros az együttműködés, számos közös fejlesztéssel büszkélkedhetnek.

TEC GT3 – Könnyített

A VMR Wheels (USA) az igazi különlegesség a könnyített felnik között. Európában kevésbé ismert, Magyarországon szinte alig. Elsősorban a legújabb AUDI, BMW és Volkswagen típusokra fejlesztenek nagyon könnyű, lenyűgöző megjelenésű modelleket, amelyekre gyári csavarkészlettel, osztókör-módosító, távtartó és egyéb átalakítók nélkül felszerelhetők. Minden modelljükről messziről sugárzik a teljesítmény érzete, a luxus és a nemes anyagválasztás. A könnyített VMR Wheels kínálat a 18 colos V810 modellel indul, amely az A-Zperformance AMTS standján is kint lesz.

VMR Wheels V803 - Könnyített

Az A-Zperformance PREMIUM FELNI kínálatának csúcsát a műremekeknek is beillő, 18-22 colos, kovácsolt felnik alkotják. Itt találkozik a luxus és az autósport legmagasabb szinten, exkluzivitásuk semmihez sem hasonlítható. A Kovácsolt kategóriát a D2 Racing és a Z-Performance márkák képviselik a legújabb modellekkel. A több, mint 150 típust gyártó, taiwani D2 Racing felniket egyedi fényezéssel is rendelhetjük a Dupont színskála 2000 árnyalatából választva, a Z-Performance pedig a karakteres, kétrészes, szupersportautókra tervezett sorozatával hívja fel magára a figyelmet.

A Z-Performance 2018. tavaszi, legújabb kovácsolt modelljei:

ZP.FORGED 11

 ZP.FORGED 14


Az A-Zperformance prémium felni választéka kétségtelenül egyedülálló, aki a különlegességet és a minőséget keresi, jó helyen jár.

Az A-Zperformance nagy szeretettel vár minden érdeklődőt kiállítási standján március 23-25 között Budapesten a Hungexpón, az idei Automobil és Tuning Show keretei között!

„A” pavilon, 68. számú stand