Antony Morfin még gyerekként, a nagyapja által fertőződött meg az autók szeretetével, azon belül is a Mopar gépek iránti rajongással. A mexikói születésű srác nagyapjának egy 1969-es Dodge Charger-e volt, amibe totál beleszeretett a fiatal Antony. Aztán teltek-múltak az évek és 18 évesen Las Vegas-ba költözött. Akkoriban a Fast and furious filmek hatására teljesen függővé vált és hamar rájött, hogy Amerikában, elég durván tombol az autós kultúra és elég sok lehetőség áll rendelkezésre. 
 
Eredetileg egy Mazda RX-8 lett volna az álomgép, de aztán kiderült, hogy túl kicsi számára, ezért inkább az amcsi verdák felé kezdett kacsintgatni. Meg is vette az első autóját, ami egy Dodge Charger volt, viszont a V6-os modell lassú és unalmas volt Antony számára, úgyhogy le is cserélte egy Challenger SRT8-ra! 
 
Az azóta eltelt két év alatt a kocsi teljesen átalakult. A legfeltűnőbb változás a komplett Liberty Walk bodykit. Ezt egészíti ki az APR Hellcat toldat, továbbá Ronnie's Customs diffúzor, küszöbök és hátsó szárny. A feltűnésben tovább segít a Skepple Design által készített fóliázás. A világító SRT jel vagy a színváltós gyűrűkkel ellátott fényszórók már csak hab a tortán. 
 
Az autót Air Lift Performance levegős rendszer engedi talajközeli állapotba és ennek köszönhetően nyelik el a sárvédők a CCW SP16 felniket, amiknek a méretei elöl 13x20, 305/30-as gumikkal, hárul pedig 13,5x20 315/35-ös kaucsukokkal. A felnik mögött Brembo fékek lassítják a kocsit, 330-as tárcsákkal és fém fékcsövekkel. 
 
Kell is a nagyobb fékerő, mert a motor is némi erősítőkúrán esett át. Mopar, Carillo, Melling, K&N, Comp Cam, Mahle alkatrészek segítségével sikerült elérni 515 lóerőt és 620 Nm nyomatékot. Az erő Mopar Stage 3 kuplungon és Tremec váltón keresztül érkezik a hátsó kerekekhez. A megfelelő hangról pedig Borla kipufogórendszer és JBA leömlők gondoskodnak. 
 
Az utastérben velúr betétekkel újrahúzott kárpitok, Blue Moon váltókar, SoCalGarage karbon kormány és Cipher Auto ülések valamint hozzátartozó övek jelentik a változást. A szórakoztatásról Kicker hangszórók és erősítők gondoskodnak, amiket Optima akksik táplálnak. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Pasmag