Rozsda. Minden autótulaj rémálma. Sokszor úgy támad, hogy észre sem vesszük, csak amikor már késő és onnantól elég nehéz helyrehozni a dolgokat. Ez hatványozottan igaz az E36-ra, mert olyan szinten tud megpunnyadni a fém bizonyos helyeken, hogy az ember sokszor jobban jár ha másik autó után néz. 
 
Sabrina is ebben a cipőben járt. BMW-je átrozsdásodott és jobbnak látta, ha vesz egy másik autót. E34-et szeretett volna, amibe a komplett M3 hajtás és motort átpakolja, de azok még öregebbek és ezáltal még rosszabb állapotúak voltak, úgyhogy elkezdett keresni egy hibátlan karosszériát. Szerencséjére sikerült találni egy szó szerint, teljesen üres bódét, amin egy rozsdapötty sem volt. A kaszni annyira volt üres, hogy se egy kormány, se egy kerék nem volt hozzá. Megalkudott a kasznira és megvette azt. Itt jön viszotn az első csavar. A legtöbben felpakolták volna és tréleren utaztatták volna haza a bódét, hogy aztán összerakják, de Sabrina megkérte a tulajt, hogy nála pakolhassa össze a kocsit menetkész állapotra, amire rábólintott az eladó. Úgyhogy hősnőnk összeszedte az alkatrészeket és a projekt összeállni látszott. 
 
A motor egy emelt kompressziójú S52, ami Carillo dugókat, Eagle hajtókarokat, Schrick tengelyeket, Supertech szeleprugókat kapott, a megdolgozott hengerfejet pedig ARP csavarok fogják a blokkhoz. A futómű levegős és az Airlift Perfomance szettje került beépítésre V2 vezérlővel, Ground Control stabilizátorokkal, Turner, állítható lengőkarokkal és toronycsapágyakkal. A kerékjáratokban Dinan/Fikse FM5 felnik forognak, mögöttük pedig 6 dugattyús, Wilwood fékeket találunk. 
 
A beltérben Recaro Pole Position ülésekben foglalhat helyet a sofőr és utasa, mögöttük pedig TCKLine csövezés található. Az ülésekbe 5 pontos Sabelt övek szorítanak, a váltást pedig AKG Stage 2 váltóval végezhetjük. Ezek mellett olyan ritkaságok kerültek az autóba, mint az LTW karbon hamutartó, vagy a karbon kesztyűtartóbetét. illetve karbon küszöbtakaró. 
 
Kívül is akadnak ritkaságok. MA Shaw LTW nagyszárny, elöl pedig M3 GT koptató, AC Schnitzer Type 1 visszapillantók, InPro, sötétített hátsó lámpák és LTW díszlécek. Sabrina végül elkészült a kocsival és ma már boldogan használja, viszont további rikaságokat szeretne beszerezni, ami nem egyszerű feladat, viszont nem lehetetlen. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Stanceworks