Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Május elseje, és a dátumot megelőző éjszaka Aigner Szilárd fenyegetései ellenére is száraz, meleg időt hozott a Kaloring betonja fölé, ahol sor kerülhetett az idei év első Street Legal Racing gyorsasági futamára. A rendezvény különösen érdekes volt számunkra is, hiszen az elmaradt áprilisi party kompenzálásaként (de nem helyette) mi is lehetőséget kaptunk egy nagyobb találkozó lebonyolítására. Ennek alátámasztásaként egy külön carStyling „VIP” parkolót alakítottunk ki közel a tűzhöz, ahová szeretettel vártunk oldalunk minden kedves tagját.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Nagy örömünkre igen sokan kijöttetek, és barnultatok velünk együtt póló mintájúra a közel 30 fokos melegben. Jó volt sokatokat megismerni, vagy újra látni, dumálni, gyorsulgatni, továbbra is nagyon jó arcok vagytok mind ;) Ezúton is köszi mindenkinek, aki ki tudott látogatni.

Maga a gyorsasági rendezvény is teljesítette a hozzá fűzött elvárásokat, igazán színvonalasra és pörgősre sikeredett. Természetesen volt kint minden, ami egy jó bulihoz kellhet: étel- italbár Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!a Red Bull támogatásában, király zene egész nap a Dance Tuningnak köszönhetően, autóhifi kiállítás, Streetfigter show, ejtőernyős bemutató és sétarepülés... a hangulatról pedig a Valóvilág 3-ból ismerhető Franky gondoskodott, aki igencsak jó speakernek bizonyult. Számunkra - a carstyling tali után persze - talán a legjobb dolog az egész rendezvényben az volt, hogy aki akart, a nap folyamán akár 10 időmérőt is mehetett, de az se volt szokatlan, hogy valaki ennél többször is ment (igaz Gordon? ;)). Nézőseregben és versenyzőkben sem volt hiány, a rendezők szerint kb 2-3 ezer ember látogatott ki és több mint 150-en neveztek az időmérő futamokra.

Egészen a döntőkig minden tökéletesen ment, de amint az időeredmények összesítésére került sor, hirtelen elkezdett szakadni az eső. Ez még nem is lett volna gond, hiszen viszonylag hamar elállt, viszont a rendezők Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!ekkor kapták a hírt, hogy egy életmentő fontosságú sugárhajtású repülőgépnek kell leszállnia a pályán. Maga a verseny a több kilométeres pályának csak egy kis szakaszát foglalta el, de a biztonsági előírások miatt percek alatt el kellett pakolni a kifutópályáról MINDENT, ezt a tényt pedig a kilátogató rendőrök is nyomatékosították. Természetes mi is a rendezők segítségére sietve lóhalálában dobáltuk le a pályáról a gumikat és a felszerelést, hogy utána egy perccel később a gép több száz méterrel a - volt - pálya után érjen földet.. Az egész felhajtás még betétprogramnak is beillett volna mondjuk a verseny végén. A sikeres landolás után először jégeső, majd folyamatos zápor hullott a naptól vörös nyakakra, így a döntők sorsa végleg megpecsételődött.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A szervezők így az időmérő futamok eredményei alapján fogják díjazni a győzteseket, a helyszínen erre sem kerülhetett sor, mivel a számítógépek is eláztak és kockázatos lett volna újra bekapcsolni őket. Egyedül a 2500 ccm feletti kategóriában történt díjkiosztás, mivel itt egyértelmű volt a sorrend: Az első helyezett egy RS2-es Audi, a 2. és 3. pedig két M3-as BMW lett, ráadásul nem mások ők, mint ///M3 és Max M3 userünk innen a carStylingról. Ezúton is gratula nekik! A további kategóriák győztesei postai úton kapják meg nyereményeiket, névsorukat és az időmérők eredményeit pedig a Street Legal Racing weboldalán, és természetesen nálunk is megtaláljátok majd hamarosan.

Mindent összevetve csak pozitívan tudunk nyilatkozni erről a szombati napról, a taliról és a versenyről is egyaránt, köszönet a Street Legálosoknak a lehetőségért és a segítségért, valamint mindazoknak, akik kijöttek és velünk együtt jól érezték magukat.
Folytatása következik..!