Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Láttunk már korábban is japán tuningcéget német autóhoz nyúlni, a végeredmény pedig az esetek többségében igencsak megosztotta a közvéleményt. A japán autókhoz remekül idomuló sportos ízlésvilág, akár a luxus Mercedesekre való átültetését előszeretettel alkalmazó Wald International nyomdokaiba lépve, most a Job Design követett el kisebbfajta szentségtörést, ezúttal a CLS 550-en.

A meglehetősen furcsa nevű, elsősorban Lexus és Toyota márkák tuningjára specializálódott csapat, a Mercedes négyajtós luxuskupéját vérbeli F&F stílusú cirkálóvá alakította. Gyakorlatilag már csak egy brutál festés, vagy matricázás hiányzik, és nyugodt szívvel mehetne is akár a legendás sorozat negyedik részébe is.

A nagyszámú be-és kiömlővel, kiszélesített kerékívekkel, rácsozással tarkított légterelő szett gyakorlatilag teljesen más megvilágításba helyezi az alaphelyzetben szolid eleganciát sugárzó bálnát. A kompletten átszabott lökhárítók elől dupla szett ködlámpát, hátul pedig 2 pár, a típuson elképesztően rossz elrendezést mutató kipufogó-végződést tartalmaznak, melyek között egy, talán kamu-diffúzornak szánt, céltalan rácsos elem kapott helyett.

A CLS jókora, 22 colos króm garnitúrát kapott, melyre esetünkben a torta habjaként üzemelő, Air-Ride futómű süllyeszti a kasznit. Végülis… miért ne?

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!