Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az idei SEMA Show közeledtével láthatóan egymást érik a Nissan GT-R alapú koncepciók is. A legfrissebb csomagot az itthon meglehetősen ismeretlen Branew szolgáltatta, mégpedig egy laza ráncfelvarrás formájában.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A hat elemből összeálló szett egetrengető újdonságokat nem tartalmaz. A szokásos első légterelő, küszöbök, hátsó diffúzor és szárny kombinációt tekintve, az egyedüli kirívó megoldást talán a kipufogóvégek elrendezése jelenti. Japán barátaink ugyanis a jól megálmodott gyári helyektől eltérően, középen vezetik ki a gázokat, mégpedig egy karbon keretbe foglalt, háromkéményes dob segítségével. Persze akinek ez már túl extrém, választhatja a hagyományos opciót is, ahol az új kivezetés miatt éktelenkedő nyílás okozta disszonanciát, csirkerács segítségével hidalták át.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!További említésre méltó elem a jókora króm-garnitúra: a felnik cseréjével járó garanciavesztésért 23 colos görgők kárpótolnak, melyek a meglehetősen egyszerű szett leghangsúlyosabb motívumai is egyben.

A Branew csomagja kétségtelenül tetszetős, azonban mivel igencsak el vagyunk kényeztetve GT-R tuning terén, elájulva azért nem vagyunk tőle. Tekinthetjük akár az optikailag is sokkal mutatósabb Wald International és Zele kittet, vagy az Amuse tuningját, ahol ugye már lóerők terén is jelentős változások történtek.

Bár, ha csak gyárilag vágnának hozzám egyet...