A német O.CT Tuning 805 lovat zsúfolt Lamborghini Huracán motorterébe, de ez szinte másodlagos a brutális menetteljesítmény mellett.

A germán műhelyben szétkapták a Lambo Huracán-t, kihajították a gyári turbót, a kipufogórendszert és a saját fejlesztésű brutális feltöltőjüket, valamint egy 20 kilóval könnyebb sportkipufogót szereltek a helyükre. A fenti átalakításoknak és a motorvezérlő elektronika újraprogramozásának köszönhetően az olasz kisbika teljesítménye 805 lóerőre nőtt.

A könnyített kipufogó és az új, könnyebb (elöl 20, hátul 21 colos) görgők a 805 lóerővel párosítva egészen elképesztő menetteljesítményt produkáltak. Az O.CT 800 Huracán 2.5 másodperc alatt repül 100-ra, ennek a sebességnek a dupláját 8.3 szekundum alatt éri el, a csúcssebessége pedig 320 km/h felett van.

Az O.CT mérnökei egyelőre csak a Huracán erőforrásába telepítették a brutális turbót, de állításuk szerint a feltöltőjük az Audi R8 V10-es blokkjával is kompatibilis, tekintve hogy a két modell hajtáslánca elég hasonló. Kiváncsian várjuk mikor rukkolnak elő hasonlóan impozáns csomaggal az ingolstadti kétüléseshez is!