Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Mattig, Tikki-style néven egy 3-as BMW-vel készül a 2005-ös Esseni Autókiállításra. A feltűnő koncepció egy Hawaii-on forgatott szörfös film egyik szereplője, mely a szörfös szcéna autóinak jellegzetes szín- és formavilágát hordozza magán.

Az autón esett legexkluzívabb módosítás természetesen a kétszínű fényezés, melyet airbrush-al fújt hullámok kötnek össze, nagyon vidám, igazi tengerparti hatást keltve. E mellett viszont némileg módosult a kaszni is: új első és hátsó lökhárítók, gyémánt mintázatú hűtőrácsokkal, egy pár egyedi küszöb, hátsó- és tetőszárny, valamint első lámpamaszkok gondoskodnak a teljesen egyedi megjelenésről. A hátsó lámpatesteket lexus-optikás verziókra cserélték, végezetül pedig egy pár sporttükör is felkerült a gyáriak helyére.

A felniválasztás a szetthez, valamint a fényezéshez is remekül passzoló aranyszínű sokküllős garnitúrára esett, mely figyelmesek számára ismerős lehet egy hazai BMW-ről is :) A 8x20 inches tárcsákon (melyeknek egyébként a neve is „Surfer”) 235/30/ZR20 abroncsok feszülnek, a kaszni pedig a KW állítható magasságú szettje segítségével ül a lehető legközelebb hozzájuk.

A Tikki-style BMW teljesítmény szempontjából gyári állapotában maradt, egyedül egy rozsdamentes acél hátsó dob gondoskodik a sportos hangzásról – és persze ne feledkezzünk meg a dupla-kerek króm kipufogóvégről sem.