Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Kicherer optikai valamint teljesítménynövelő csomagot egyaránt kínál az új Biturbo SL 600-ashoz.

A teljesítménynövelő csomag újraprogramozott motorvezérlő elektronikát, hűtésmegújító rendszert, strapabíróbb főtengelyt, hengereket, dugattyúkarokat, sport kipufogórendszert valamint sportlégszűrő kitet tartalmaz. A cég demó autójában mindezek összesen 620 lóerőt és 1000 Nm nyomatékot hoznak ki a motorból, amely már akár 2500-as főtengelyfordulattól a sofőr rendelkezésére áll. A nyomatéktól duzzadó aggregátnak alig 4,3 másodperc kell a 100 km/órás tempóhoz, a száguldás pedig egészen 300 km/óráig élvezhető, ahol a tervezőkmeghúzták a biztonsági határt az elektronika segítségével. Az 1000 Nm egy új, 5 sebességes automata váltón keresztül jut el a hátsó kerekekig, amelyeket sport differenciálmű zár össze.

A sportkupé kezesebbé tételéhez a Kicherer elektronikus stabilizáló rendszere, valamint a 20 colos RS1 felniken feszülő nagyteljesítményű abroncsok is hozzájárulnak. A biztonságos megállásról elől 390 mm, hátul pedig 360 mm átmérőjű sport féktárcsák gondoskodnak, melyekbe elől 8 dugattyús, hátul 4 dugattyús féknyergek harapnak.

Az optikai csomag egy újratervezett első lökhárítót tartalmaz - melynek közepén egy hatalmas levegőbeömlő ékeskedik, biztosítva a megfelelő hűtést a motor és a turbók számára. Ezen túl egy pár küszöbspoilert valamint egy új hátsó lökhárítót találunk a csomagban, melyhez remekül passzol a 4 krómozott sport kipufogó vég. Az optikai csomag részeként is kérhető, de külsőleg észrevehetetlen a karbonból készült motorháztető.

Belső módosítások tekintetében kicsit szegényes a választék, egyedi kiegészítők nem találhatóak a listán, azonban kérhetünk bőr illetve alcantara borítást a műszerfalra, kormányra, ülésekre valamint alumínium illetve karbon betéteket a belső sportosabbá tételéhez.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!