Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az új C70-es meglehetősen szép darab, sportos és erőt sugárzó íveinek köszönhetően. A Volvo-specialista Heico Sportiv műhely csomagja pedig az előnyös vonalvezetés kihangúlyozására született.

Sportos orr rész, agresszív far - így jellemezték alkotásukat a készítők. Az első lökhárítón található köténytoldat PU-RIM, flexibilis műanyagból készült, amely tökéletesen passzol a gyári lökhárítóhoz. A két szélén található beömlők méretét szűkebbre vették, valamint a beömlőkbe opcionálisan kérhetőek a HEICO ködlámpái is.

Az autó alá applikált sport kipufogórendszer kétoldali dupla 120x74 mm-es krómvégben ér véget, ám kérhető a bal illetve a jobb oldali elrendezés is. A rendszer hanjga csak visszafogottan sportos: kizárólag kisebb duruzsolás hallható a végekből, nem agresszív dübörgés. A far részen a másik különlegesség a szintén PU-RIM-ből készült diffúzor "utánzat" található, amellyel tökéletesen mutat a 4-véges megoldás.

Az optika mellett teljesítménynövelő csomagot is kínálnak a Heico szakemberei. A T5-ös benzines egység 220 lóerejét 250-re, míg a D5-ös dízel egység 180 lovát 205-re gyarapítja az opció. A kiegészítők hada határtalan, a sport légszűrőn, toronymerevítőkön, sport rugószetten túl teljes sport felfüggesztést, 4 dugattyús sportfékrendszert, valamint rengeteg belső kiegészítő is elérhető a típushoz. Keréktárcsák terén pedig VOLLUTION könnyűfémfelniket találhatunk a Volvo alatt, 18-20"-os méretekben.

A HEICO SPORTIV a világ vezető és hivatalos Volvo tunere, amelynek a németországi Weiterstadt ad otthont. A kiegészítői és termékei bármely Volvo kereskedésben megrendelhetők.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!