Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Július 28-án, szombaton került sor a Reménysugár Alapítvány által szervezett jótékonysági koncertre, melynek a Papp László Sportaréna adott otthont. A kezdeményezést oldalunk is támogatta egy kisebb tuning autó kiállítással, melyet teljesen ingyenesen, a bejárat mellett tekinthetett meg a nagyérdemű.

A "nagyérdemű" kifejezés használata viszont enyhén túlzás, hiába a nemes cél, a remek előadók, az alacsony belépőjegy árak, vagy az ingyenes kiállítás, a rendezvény sajnos a vártnál jóval kevesebb érdeklődőt vonzott.

Az általunk szervezett tuning vonalat már reggel, egy autós felvonulás indította Budapest utcáin. A rendőri kísérettel támogatott menet 25 autóból állt, amely nem kis feltűnést keltve gördült végig a városon, miközben egy pickup platójára szerelt installációból folyamatosan a rendezvény reklámszpotja szólt. A konvoj délután 1 órára ért az Arénához, ahol a többi, kiállításra érkezett autóval együtt elfoglalta a helyét.

Hazánk legszebb tuning gépei közül több, mint 30 került kiállításra, a rendezvény fényét emelendő, míg lent az arénában szintén igazán színvonalas koncertek és műsorok zajlottak, csak éppen egy valami hiányzott: a látogatók...

Talán a nem elégséges promóció, vagy az emberek érdektelensége a rendezvény felé (őszintén remélem, hogy inkább az előbbi) okán, de a látottak alapján vajmi kevéssel segített mindez a beteg gyerekeken vagy a magyar egészségügyön...

Annyit még hozzáfűznék, hogy személy szerint engem igencsak lehangoltak a történtek. Talán az az egy dolog vígasztal, hogy nagyon dícséretes volt az oldal közösségének hozzáállása az eseményhez, és ezúton is köszönjük mégegyszer mindenkinek, aki jelenlétével, autójával megtisztelte a rendezvényt, vagy akár csak jelentkezett a kiállítók közé.

Amit lehetett, megtettük...