Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Augusztus utolsó hétvégéjén, a szokásoknak megfelelően Zalaegerszeg város plazájának parkolója adott otthont az immár hagyományoknak örvendő nyárvégi Carstyling.hu tuning találkozónak, mely a tavalyinál is nagyobb területen, számos újdonsággal várta a résztvevőket.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Nem sok parkolási hely maradt a plázázóknak ezen a szombaton, hiszen a rendezvény a tavalyi kereteket is kinőtte: a teljes parkolót, mindemellett pedig a szomszédban fekvő sportcsarnok küzdőterét is szebbnél-szebb tuning autók foglalták el, melyek a nap során folyamatosan érkeztek, az ország szinte minden pontjáról.

Mellettük számos kiállító, valamint amerikai, luxus- és veteránautók is megtekinthetők voltak a rendezvény területén.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az időjárás is kitett magáért, a pólóra barnulós napsütést délutánra kellemes, felhős idő váltotta fel. Programok terén a már jól bevált IMI Team gumifüstölés, valamint Hidi Miki Street Fighter showja mellett erotikus autómosás gondoskodott a látnivalókról, természetesen Yvette előadásában. Új elemet jelentett az autó-szétverő show, ami természetesen az alkalommal is jótékonysági céllal került levezénylésre. A rombolás mellett egy autó épülését is figyelemmel kísérhette a nagyérdemű: a BassX Car Hifi és Tuning jóvoltából egy Nissan 200SX épült „real-time” a csarnokban.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A találkozóra érkezett autók több szempontból is megmérettetésre kerültek: sor kerül a rendezvény saját szépség, valamint kipufogó hangnyomás mérésére, emellett pedig itt lehetett nevezni a Carstyling.Humma Racing, valamint a Pioneer hangnyomásverseny idei utolsó előtti fordulóira. A versenyek szokás szerint gördülékenyen, remek hangulatban teltek, számunkra az egyedüli csalódást a Racingre jelentkezettek kis száma jelentette. Összesen 10 nevezőnk volt, így a zsűrizéssel viszonylag gyorsan is végeztünk...

Az eredmények a következőképp alakultak:

Autótípus Név Tuning Hangzás SPL Össz.:
Fiat Punto Igriczi Zsolt 41 20 79 140
Renault Clio II Ráncsik István 49 17 70 136
Peugeot Boxer Hetyési Zsolt 52 13 69 134
Lada 2102 Husz Gábor 41 26 65 132
Renault Megane II Balogh Attila 41 26 65 132
Citroen c 3 Dencs Attila 42 12 61 115
Seat Leon Luczáti Gábor 45 10 41 96
Honda Civic Klauz Tamás 37 0 32 69

 


SHOW Kategória


Autótípus Név Tuning Hangzás SPL Össz.:
Ford Focus Scheller Zoltán 68 32 60 160
Opel Calibra Karner Zoltán 64 17 66 147
Seat Bobák László 53 17 63 133
Opel Astra Cabrio Kovács Gyula 44 13 58 115

Az éves versenysorozat utolsó fordulójára került sor ez alkalommal, a döntőre pedig október 6-án, Egerben fog sor kerülni. Minderről bővebb infót találtok hamarosan az oldalon, ahogy a pontverseny aktuális állását is hamarosan Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!közölni fogjuk.

Ez évben sem kellett csalódnunk a Zalaegerszegi showban, talán csak a nézelődők száma volt valamivel kevesebb a szokásosnál (nem volt olyan durva tömeg, mint tavaly), de a sok régi arc, és a számos, idén még általunk sehol nem látott vas bőven megérte a kilátogatást. Csak ne lenne ilyen messze… :)