A több mint 20 éve a német autók átalakításával foglalatoskodó Lumma Tuning ezúttal a közelmúltban debütált X6-ost vette kezelésbe. A végeredménynek már annyi köze sincs a luxusterepjárókhoz, mint a gyári verziónak, viszont legalább szép zöld.

Az egyelőre csak Photoshop formájában létező BMW az idei Paris Motor Show keretei között debütál a való világban, és minden bizonnyal a mezei X6-oshoz hasonlóan megosztja majd a közvéleményt. A HULK-os színárnyalat elsőre túl sportosnak tűnik egy ilyen kaliberű autóhoz, de a többi kiegészítőt látva talán ez lesz a legkevesebb.

Az óriási légbeömlőkkel tarkított első lökhárító, valamint a stílusban passzoló küszöbök és hátsó toldat által biztosított agresszív külsőt 23 colos matt fekete felnik egészítik ki, melyekhez ültetőrugók segítségével 40 mm-el húzzák közelebb a kasznit. További kiegészítőkként átszabott tükrök, az utastérben pedig színben harmonizáló műszerfal, aluminium pedálok és egy új kormány várja majd a boldog tulajdonost.

Hogy motor terén történik-e valami változtatás, egyelőre nincs hír, így aki lóerőkre vágyik a zöld csodához, annak jelen esetben továbbra is a Hartge jelent megoldást. Bár az is kérdéses, hogy a plusz 40 lovat kínáló dízel chiptuning opciókhoz már indokolt lenne-e ez a külső.