Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Kicherer legújabb munkáját, sajtóanyagában csak mint a „felerotikázott” Mercedest emlegeti, egy ilyen bevállalós jelző mellé pedig joggal várhatunk valami igazán durvát, forrót és izgalmasat. A zsebkendőt viszont elég, ha csak azok készítik elő, akik a karbonra indulnak be. Nekik is elég lesz egy kisebb méretű.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az erotikus csomag optikai része ugyanis kifújt néhány számottevőnek nem nevezhető, viszont ízléses karbon betétben, melyek a lökhárítókon, és a tükrökön helyezkednek el, a hatás kedvéért pedig az autó alá tettek egy garnitúrányi RS-1 aluminium görgőt, valamint egy szett divatos, egymásba hatoló ovál formás kipufogóvéget is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A sport kipufogórendszerben kimerülő teljesítmény tuning sem okoz túlzott izgalmakat, igaz, a gyárilag is bivalyerős SL Merci 520 lóerejét további 40 lóval toldja meg, a maximális nyomaték pedig eléri a 670 Nm-t. Mindez a 100 km/h-ás sprint idején három tizedet javított, így városon kívül már akár 4.3 másodperc alatt begyűjthetjük az első harmincezer forintos csekket.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Akár hogy is szépítjük, ez bizony nem sok. Másrészről viszont az is igaz lehet, hogy akinek az új AMG SL, és a vele járó félezer lovas, 6.2 literes V8-as aggregát már önmagában nem elég szexuális, az meg is érdemli, hogy ilyen vágyfokozókat vegyen rá. Lehet, hogy ez volt a koncepció?