Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A csúcskategóriás autók tuningjára szakosodott Wheelsandmore csapata igazán exkluzív autót választott legújabb felni garnitúrája bemutatásához. Az alapot a Tolvajtempó által méltán híressé tett, 1967-es Shelby GT500 szolgáltatja.

Talán ez az az autó, amihez normál estben már aligha nyúlna hozzá az ember. A minden porcikájában tökéletes Mustang, 5.7 literes, 350 lóerős motorjával, hihetetlen agresszivitást sugárzó formájával, na és persze a mérhetetlen presztízzsel, amit birtoklása jelent, minden bizonnyal kevesen lennének elégedetlenek. A Wheelsandmore azonban minderre még rá tudott tenni egy lapáttal.

Az egyedi, 20 colos króm garnitúra tökéletesen passzol az Eleanor hangulatához – hasonlóan az autó többi módosításához, immáron ennél az alkatrésznél is a klasszikus stílus ötvöződik a modern technológiával. A rendkívül könnyű, elől 9” hátul 10.5” széles, háromrészes görgők elemei titánium csavarokkal kapaszkodnak egymásba, a perem mögött 235/30 (elől), és 275/30-as (hátul) abroncsokkal kiegészülve.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!