Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Aki még nem menekül sírva a mindent elárasztó Challenger koncepciók elől, annak most itt a Dodge igencsak nem gyenge házi tuningja. A nevével mindent eláruló SRT-10 koncepció természetesen a SEMA Show keretei között fog debütálni, bár bizonyára ezt senki nem gondolta volna.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A lényeg természetesen a motorháztető alatt található. A gyári aggregát helyére a Viper 8.4 literes, V10-es alumínium blokkja került, melynek mellékhatásai 600 lóerő és 758 Nm formájában jelentkeznek a fékpadon. Ez azonban még nem minden: a szériától eltérően, karbon motorház- és csomagtértetővel szerelték fel az autót, az igencsak indokolt első beömlő formája pedig az 1970-es Barracudát idézi. Külön érdekesség a szín, mely egy az egyben a Viperen használt Tornado Red árnyalat.

A megszaladt lóerők mellé megerősített fékek, valamint a Bilstein futóműve került felszerelésre. Az utastérben sportülések, karbonozott elemek, valamint egy szép piros motorindító gomb található extraként.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!