Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német 9ff csapata az egyik legjobb a teljesítmény tuner a piacon. Számos munkájukkal bizonyították, hogy szinte bármilyen sebességrekord megdöntésére képesek. Legújabb elképzelésük egy Porsche 997 GT2 alapjaira épülő 670 lóerős és 800 Nm-es fenevad.

A dortmund-i csapat feje személyesen felügyelte a fejlesztést, hogy a lehető legoptimálisabb teljesítmény hozzák ki a GT2-ből. A cél, egy a közutakon és a versenypályákon is tökéletesen helytálló autó megépítése volt. Lóerők tekintetében nem bíztak semmit a véletlenre: a változó geometriás V670-es turbók, az új verseny hengerfejek és szívótorkok, valamint a hangolható titánium sport kipufogórendszer együttese 140 lóerővel és 120Nm nyomatékkal toldja meg a gyárilag sem elhanyagolható adatokat.

A megnövekedett teljesítmény megfelelő terelgetése érdekében sport futómű és sport kuplungszerkezet is helyett kapott a az autóban.

A változtatások összességének köszönhetően a 9ff GT2 3,6 másodperc alatt katapultál 100 km/h-ra, valamint további 6,2 másodperc alatt képes felgyorsulni 200-ra is. Ezzel a GT2 olyan prominens autócsodák közé emelkedett fel, mint a Ferrari Enzo és a Porsche Carrera GT.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!