Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német Lumma Design sem kímélte a Porsche SUV-ját. Sokakhoz hasonlóan ők is előrukkoltak egy módosított változattal, sőt, a megszokottnak nem mondható, 600 ló feletti teljesítmény mellé az eddigi talán legszebb optikát sikerült összepakolniuk.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az Esseni Motor Showra készülő szeretetcsomag a GTS-re 4.8 literes, V8-as motorjából 612 lóerőt hoz ki. Az autó alá bőven elférnek a 23 colos fekete felnik, melyeken ultra peres, 315 mm széles gumik feszülnek. Nem spóroltak az ültetésen és a nagy teljesítményű fékeken sem.

Külsőleg egy jól sikerült wide body kit került Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!felszerelésre, front, hátsó és küszöbspoilerrel kiegészítve. A szetthez tartoznak még a saválló anyagból készült kipufogóvégek, beömlők a motorháztetőn valamint egy tetszetős hűtőrács.

A fekete és fehér színek harmóniája jelenik meg a belsőben is, a kétszínű bőr kárpitozás mellett pedig profi hifi-rendszert és sportkormányt is kínálnak a tuning megszállottjainak.

További részletekről és nem mellékesen az átalakítás áráról az Essen Motor Show-n tudhatunk meg többet.