Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A presztízsautók egyik királyaként számontartott Bentley Continental GT-re több tuningcég is kivetette már a hálóját, gondoljunk csak az utóbbi idők leghangosabb durranására, az ASI Tetsu GTR-re. A celebvilágban is közkedvelt típust a vitatott népszerűségnek örvendő Paris Hilton is kinézte magának, persze nem is róla lenne szó, ha egy sima gyári fazonnal beérte volna: a WCC csapatának köszönhetően viszont mostantól egy rózsaszínre pimpelt verzióval polgárpukkaszthat. Az autó a bulvárlapok szerint 200.000 dollárjába került a művésznőnek, és saját magát lepte meg vele karácsonyra - elmondása szerint kiskorában kapott Barbie-Corvette óta vágyik valami hasonlóra.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az igényes munkára az MTV műsorából méltán ismert, kaliforniai West Coast Customs neve a garancia, a meglehetősen szokatlan színválasztás azonban – mondjuk így – nem éppen a pozitív irányba billenti el a mérleg nyelvét. A rózsaszín árnyalat a hűtőrácson, a hatalmas felnik küllőin, valamint műszerfalon, az utastér és a kormánykerék bőrözésén is megjelenik. Sőt, a csomagtartó sem kerülhette el a sorsát: a hatalmas mélynyomók szintén rózsaszín keretbe öltöztetve kerültek beépítésre.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Visszatérő motívumként, a Bentley logója PH monogrammal kiegészítve jelenik meg az autószerte, köztük a legkomolyabb a motorháztetőn található jel, amit drágakő-berakással dobtak fel a nagy alakítás során. Optikailag egyébként az apró csicsás túlkapásokat leszámítva inkább a „kevesebb a több” elve érvényesül, tekintve az összes karosszéria elem is teljesen gyári, a leheletnyi ültetés, valamint minimum 22 hüvelykes felnik azonban remekül eladnák a koncepciót.

De az a szín...



Egy röpke interjú Paris-szal és az új vassal